torsdag 28 september 2017

Elpanna nibe evc 240

Den består av ett dubbelmantlat tryckkärl, två elpatroner samt avancerad styrning. Vattenvärmaren har ett korrosionsskydd av koppar. Elpatronerna är placerade i dubbelmanteln.


Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Nibe Värmepannor till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner!

Elpanna för villor med vattenburen värme. Volyförrådsberedare 1liter, kopparfodrad. Klimatstyrd värmeautomatik, belastningsvakt, expansionskärl och cirkulationspump ingår. Dockningsbar till andra värmekällor.


Hej som rubriken säger så har jag en elpanna nibe evc 240. Den har under några månader väsnats väldigt, ett brummande ljud liksom. Alla våra Nibe Reservdelar är original och omfattas av månaders garanti.


Genom att använda Nibe original reservdelar säkerställer du driften av din värmepump, värmepumpens livslängd och värmepumpens effektivitet. Säkerhetsventil på bar till Nibes värmepumpar, elpannor med flera.

VVM 2är komplett med expansionskärl,. Jag funderar på en Nibe 2som skapligt stor vattenvolym för en elpanna = 1lit beredare och lit systemtank. Vi säljer nu vår två år gamla elpanna.


Säljer den då vi har bytt till bergvärme istället. EVC 2värmer byggnaden och bereder tappvarmvatten. Ytbehandling brännlackerad. Pannan är försedd med en elpatron på 1kW.


Val av maxeffekt göres med en inställningsratt, inga omkopplingar krävs. Leveransinställning är kW. Vattenvolym panna: L Mått: 6x 6x 2mm Vikt: . Enhet: STK Lagerstatus: Beställningsvara. En komplett elpanna som är gjord för att synas.


För att förenkla en dold rördragning finns . Ej att rekommendera till golvvärmesys-. NIBE FÖRHÖJNINGSFOT 125mm EVC - 2VVM- 2COMPACT. Logga in för att se prisuppgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg