onsdag 27 september 2017

Test luft vatten

För att få jämförbara resultat har vi fokuserat på pris, effekt och besparingar för luft vatten värmepumparna. Testresultaten är tagna från Energimyndighetens test om luft-vattenvärmepumpar. Till Toshiba luft - vatten. Toshiba Estia har fantastiska resultat i alla kategorier. Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen.


Värmepumpen, är idag det vanligaste sättet att värma upp villan eller fritidshuset.

Värmekabel för att avrostningsvattnet ska rinna bort från bottenplattan. Vintertid avfrostas värmepumpen regelbundet och det vatten som då bildas samlas upp i bottenplattan på utomhusdelen. Några av de testade luft -vattenvärmepumparna har en elkabel som värmer upp bottenplattan så att vattnet inte . Testet visar att att pumparna är effektiva, men också att de har vissa begränsningar. Fler än hälften av modellerna har stora brister när de värmer vatten till kranar och duschar. Majoriteten av de värmepumpar som säljs idag, är därför just så kallade luft - luftvärmepumpar som vi nu ska granska.


Vill du läsa mer om luftvärmepumpar finns det en bra sida hos Vi i Villa och även Testfakta har en läsvärd sida i detta ämne. Och ska du köpa värmepump till din sommarstuga ska du absolut läsa detta först.

Den luft vatten värmepump som är bäst i test finns presenterad här. Läs vilken värmepump som experterna rekommenderar och jämför priser och kvalité. Det vatten som går till radiatorerna är plusgrader och det vatten som går tillbaka är plusgrader vid lägsta inomhustemperatur. Att välja värmepump är svårt.


Fritiden innehåller mycket vatten i olika former för favoritaktiviteterna är skidåkning, fridykning, dykning och båtturer på sjön Sommen. Panasonic har än en gång blivit belönade för sina effektiva värmepumpar för privathushåll. Vilken Luft -vattenvärmepump är Bäst i Test ? Teknologisk Institut har nyligen genomfört ett test av Panasonics . Jämför Priser och Beställ Gratis Offerter på Luft -vattenvärmepumpar - Utan Förpliktelser!


Tillverkarens egen modellbeteckning på den testade luft- vattenvärmepumpen. Visar vilken typ av varmvattenberedare som luft - vatten - värmepumpen har. Olika märken och modeller passar olika hushålls förutsättningar, så inte stirra dig inte blind på enskilda testresultat.


Ställ gärna dina egna värmepumpsfrågor på vårt . Läs mer om enastående resultat för en luft - vatten -värmepump installerad i Umeå och Norrland. EXTREMT LÅG LJUDNIVÅ HÖGRE. Rekordresultat i test för ny värmepump.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg