torsdag 14 september 2017

Ytterväggsgaller

Tjocklek mm Bredd meter Längd meter. Med stosplattan kan ytterväggsgallret kopplas till ute- eller frånluftskanal och användas för maskinell ventilation. Gälgaller ABC-GC, ABC Vent. Avlufts-uteluftsgaller för fasader, huvar och aggregat mm. Gallret består av fästram med demonterbar.


Det finns ingen mjukvara att ladda ner för den aktuella produkten.

BRYI Kraftigt utförande . Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura. Takhuvar och ytterväggsgaller. Ansluts till cirkulära kanaler diameter 1– 250.


Med rektangulär anslutning. Ytterväggsgaller US-VN , Fläkt Woods. Används som intags- eller avluftsgaller. BRYC består av en kvadratisk anslutningslåda med ett ytterväggsgaller.

På motsatt sida finns en stos för anslutning till spirorör. Stosen är försedd med gummipackning. Crennas galler kan användas som intags- eller avluftsgaller och kan fås i kvadratiskt eller rektangulärt utförande. Ofta är gallret det enda som avslöjar var ventilationen börjar och slutar.


Därför är det så viktigt att de inte bara gör ett bra jobb, utan också ser bra ut. Hagab har satt en ära i att leverera galler som inte bara integrerar med ventilationssystemets prestanda, utan också är en del i en arkitektonisk gestaltning. Endast material med låg materialpåverkan. Tillbehör för Klimat Kbadrumsfläkt och Klimat Ktilluftsventiler. Ljuddämpande ytterväggsgaller.


Ett robust galler som tål svåra klimatförhållanden. Kan fås i ett antal olika material . Rekommenderat vägghåltagningsmått är Ø1mm. Kompletteras med Pax Vindskyddshuv när . Handla YTTERVÄGGSGALLER ØRÖD till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Konvektorgaller, täckgaller och golvgaller.


Galler för att täcka dina behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg