onsdag 20 september 2017

Hängande tält

Tentsile är sköna tält som man hänger upp i luften istället för att placera dem över dryga rötter eller kalla bergshättar. Där uppe bland löven är det inte överdrivet mycket björnar som kan nalla din frukost eller göra dig själv till deras frukost. Cacoon finns i många olika färger.


Annars antar jag att det kan vara ganska skönt med ett hängande tält ? Man slipper ju ojämn mark iaf. Lite väl besvärligt dock, men jag gissar att barnen skulle gilla att ha det som lektält.

Jag skulle gilla att ha det som lektält i ärlighetens namn :D. Det finns fördelar med att sova hängande mellan träden. Inget hårt, blött och ojämnt underlag och man plågas bara av det som flyger – det som enbart kan krypa får stanna på marken. Hennessy Hammock är som ett litet tält fast det helst ska hänga mellan två träd. Det kan även användas på marken som en . Vi har det stora nöjet att i år erbjuda en alldeles nya produkt.


Vår Roomoon - ett hängande tält med plats för två personer. Ett ägg (tält) som hänger. I samma tyg som burskynket eller i krossad plysch syr vi ett tält till utställningsburen.

Tältet har en lös trekantig dyna i botten, den är stoppad med skumgummi och håller formen på tältet. I toppen sitter knytband som du fäster i taket på utställningsburen. Detta tält går att packa helt platt.


Det internationellt kända vandrarhemmet i Kolarbyn söder om Skinnskatteberg har ny ägare – och nya idéer. Malin Bruce tänker öka upplevelsen genom att. Bra solskydd på det flytande tältet men man måste nog ha ett ankare för om det blåser åker tältet iväg fort! Och det hängande tältet är ju en smart idé om det finns mycket kryp på marken men frågan är hur den hårda bottnen är tillverkad?


Kanske tungt att bära med sig. Sova ovan marken i ett hängande tält ? Hyr vårt trädtält Tentsile Stingray för en natt eller en helg. Tältet spänns upp mellan tre träd ca 5-meter ovan mark med hjälp av spännband. Roomoon- vårt hängande tält med plats för två personer.


Antal bäddar: Rökfritt. Köp tält hos Storochliten. Stort sortiment, snabba leveranser och personlig service. För de höjdrädda verkar hela upplägget mer eller mindre vansinnigt. Att övernatta i ett hängande tält , Portaledge, efter en lodrät bergsvägg på en höjd av runt 8meter verkar inte vara helt riskfritt.


Det här är grejen för den som vill pröva något nytt och få en rejäl adrenalinkick. Det visionära innebär en ny målbild varje år.

Vi gillar att testa nya saker, helt enkelt. Det hängande tältet är något som sticker ut. I år är även två glampingtält, det vill säga tält med glamour, ett nytt inslag på campingplatsen.


Glampingtälten som har plats för fyra personer i vardera, har sängar och kylskåp och . Det är inte på alla hotell man behöver en grundlig säkerhetsutbildning för att checka in. Men Helags Hanging Hotel är inte som andra hotell. Här sover man nämligen hängande i ett tält på Funäsdalsbergets vertikala sida, 8meter över marken. Hotellet är all inclusive: i övernattningen ingår bland annat . Den fria högupplöst bild av trä skog, gräs, bakgår hängande , tält , klädstreck, skog, ekosystem. Bilden släpps fri av upphovsrätten enligt Creative Commons CC0.


Ladda ner royaltyfria Människor hängande tält camping i skogen nära sjön med sol nödraketer solljus. Tentipi-tält med plats för 5-personer i varje. Tefatstält Sväva ovan marken i ett hängande tält. EdaOutdoor är ett samarbete mellan naturturismföretag i Eda.


Genom att samarbeta kan vi ha ett bredare utbud av aktiviteter och en större tillgänglighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg