fredag 29 september 2017

Nivell fläkt

Nedan har vi sammanställt ett antal dokument för att underlätta planeringen av ditt projekt. Systemet skapar ett kontrollerat luftöde och undertryck i golvet. Det består av en frånluftsfäkt med luftfördelande kanalsystem och golvdon för filtrering av tilluften. Tveka inte att höra av Dig till oss.


Tätningsprodukter ingår ej.

Rören limmades och fixerades i betongen med galvat hålband. Fläkten sitter i tvättstugan så jag störs ej av ljudet. Låter som en pax- fläkt ungefär, lite dovare. Kör på 2:an (av 5) så då hörs ingenting i huset.


Köp produkter för ventilation, fläktar , värmeåtervinning och radonsanering på faktura. Hindrar effektivt fuktvandring genom betongplattan från att skada det överliggande golvet. Torkar ut betongplattan efter vattenskador och byggfukt.

Hindrar lukter, gaser och emissioner från att nå upp till bostadsmiljön. Nivell tar hand om problemen innan de uppstår. Följande fläkt används med en reglerbar styrning Fläkt Styrning Viktig är att . Dock undrar jag om alla ni som satt in nivell har satt in fläkt också eller bara kört med nivellgolvet som ger en luftspalt mellan betong och organiskt material ? Enplans villa på 155mbelägen i Kungälv byggd-74. Den temperade rumsluften sugs ner för att filtreras i donet och förs vidare ner i luftspalten som finns . Har hört talas om ventilerade golv innan.


Nivellsystem 50- fläkt med erforderligt rörsystem. Avluftnings paket V (vägg) . Enkelt och smidigt ventilationspaket som passar för mindre golvytor upp till ca m², exempelvis en gillestuga. Detta ventilationspaket med mm rördetaljer.


Vi löser fukt- och miljöproblem i byggnader. Kontroll har utförts i anslutning till installationen av systemet. Vid kontroll efter år visade samtliga objekt godkänd funktion. Skruvverktyg för maskin Nivell.


Betongborr för skruvinfästning.

Ger ytterligare mm tillägg på höjden. Risk för klagomål på ljud. Ventilerade golv (Ex: Nivell, Giha). Ibland ansluten till hushållselen. Koppla in på befintlig frånluft . Snabba leveranser, bra priser och två års garanti!


Nu har fukttekninern varit ute. Han ska spruta gift på betongen sen läggs nivellgolv in. Ncc undrar om jag vill ha med frånfläkt på golven till viss extrakostnad för mig. Det tyckte han projektledaren därifrån att jag skulle satsa på om jag skulle satsa på nåt. Han fuktteknikern sa att det skulle han inte . Taras på båda sidor vaggen.


Kommunikationshal genom vägg O mm. U = Frånluftsfläkt Alig NFG 15 NFG1eller NFG50. FFV = Frånluftsfläkt Alig FFV- 70. LD= Ljuddämpare cirkulär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg