onsdag 15 november 2017

Aurinkokeräin

Tyypillisissä omakotitalo-asennuksissa aurinkokeräin osa muuta lämmitysjärjestelmää, jossa sen tehtävänä on sitoa absorboimalla auringon säteilyn energiaa johonkin keräimessä kiertävään väliaineeseen. Tällä väliaineella sitten tyypillisesti lämmitetään lämminvesivaraajaa eli lämpöä varastoidaan. Putkessa kiertävällä nestellä lämmität vaikka käyttöveden ilmaiseksi.


Suomessa kuitenkin säteilyteho on suurimmillaan n. Nestekiertoinen aurinkokeräin vastaanottaa auringon säteilyn ja muuttaa sen lämmöksi, joka siirretään nestekierron avulla varaajaan.

Solar keymark sertifikaatti javuoden tehdastakuu. DS-mallin 22mm putkiliitännät sijaitsevat keräimen pitkällä sivulla. Joka miehen ja naisen ekoteko on aurinkokeräin. Vielä paremmaksi teon tekee, kun keräimen rakentaa kokonaan itse. Seinäjoella on jo joitakin vuosia pyörinyt rakentamiskurssi, jossa tehdään aurinkokeräimiä omiin tarpeisiin.


Ensol-aurinkokeräimet ovat laadukkaita ja edullisia. Pakettimme sisältää kaiken tarvittavan mukaanlukien pumpun ja metriä aurinkokeräimen nesteputkea.

Saatavana tarvittaessa myös kallistussarjalla. Emme ole nettikauppojen tapaan tehneet pakettitarjouksia, jotta saisitte aina juuri teidän toiveisiin sopivan oikean järjestelmän. Ota yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla, niin tarjoamme teille sopivimman järjestelmän, joka sisältää kaikki tarvittavat osat. Roth Heliostar Saurinkokeräin pistoliittimellä Ei ole helpompaa asentaa aurinkolämpöjärjestelmää. Tyhjät oluttölkit hyötykäytössä.


Taustalla soitan Guitar in Sao Paolo nimistä omaa kappaletta soolona. Lisäenergiaa aurinkokeräimillä. Solar on aurinkokeräin , joka voidaan liittää lähes kaikkiin Lämpöässän maalämpöjärjestelmiin.


Solar hyödyntää auringon säteilyenergiaa ja lopputuloksena on . Löytyy myös ratkaisuja jossa aurinkokeräin on integroitu valmiiksi kattopeltiin tai seiniin. Lämminvesivaraaja alk 219€ myynti, asennus, huolto ja varaosat. Nibe, Haato, Oso, Jäspi, Metro.


Meillä on rinnetontti etelään päin. Ammattilaiselta on lupa odottaa enemmän. Onnistuisiko siihen laittaa eteläseinälle pikkuisen aurinkokeräimen, jos sen saisi varaajan (m3) alapuolelle (varaajassa on kierukan paikkaa, mutta vain ylempi käytössä) niin minkä kokoinen pitäs olla neliöissä kerääjän jotta nelihenkiselle . Tehokas tasokeräin Vitosol 200-FM täydentää loistavasti mitä tahansa lämmitysjärjestelmää.

Keräimet saatavilla kaikissa RAL-värisävyissä, jolloin väritys voidaan kohdentaa hyvn katon sävyyn. Asiakkaan tarkastus koko aurinkokeräin kiinnityksen. Thermotech aurinokokeräimen FP2rakenne on ohut ja sen pinta-ala on m 2. Sen voi myös kiinnittää joko pysty- tai vaakasuoraan.


Thermotechs aurinkokeräin FP2on tarkistettu ja merkitty eurooppalaisella . Keräin joka ei tarvitse sähköä tai pumppuja. Käyttöveden tuotantoon riittää kun käyttövesi saadaan pumpattua keräimen säiliön läpi. Valitse aurinkokeräin talosi lämmitysjärjestelmän rinnalle ja hyödynnä energia suoraan taivaalta.


Lue lisää aiheesta ja pyydä tarjous! Aurinkokeräin Brightsolar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg