måndag 27 november 2017

Skorsten till contura

En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin. Du kan få din skorsten med fyrkantig huv i svart eller röd plåt eller rund huv i svart plåt, raka och vinklade skorstensrör samt välja mellan svarta, vita eller gråa rör för att skapa en inredningsdetalj av din . Flerväggig systemskorsten av metall.


Skorsten för eldstäder med effekt upp till 1kW.

Box 13 Skulptörvägen 10. HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE. Vi har ett stort antal återsäljare runt om i . Räkna ut vilka delar och hur mycket rör som behövs till din skorsten , du får priset på skorstenen direkt. Ska du köpa skorsten till din kamin eller eldstad? Här hittar du återförsäljare och butiker med våra skorstenar.


Här kan du ladda ner teknisk information, installationsanvisningar och certifikat till vår skorsten. Vår skorsten passar de flesta eldstäder och kaminer och kan dras nära brännbart material.

Välj mellan att installera den synlig eller inbyggd. Din kamin är en effektiv värmekälla som är designad för att brinna rent och effektivt. Contura kamin med inbyggt fläkt och metar skorsten vi har undrat till berg värme. Contura designar och tillverkar ett brett sortiment av braskaminer, skorstenar och kakelugnar som är idealiska för att få värme i alla miljöer.


Nyheter från våra leverantörer. Nu fraktfritt och i matchande färg. Contura har hela sidor med justerbara fötter för stabilitet på alla underlag. På bilden är det löstagbara handtaget avlägsnat. Kaminen har fräckt bågformad baksida som ger ett modernare intryck.


Innerröret är tillverkat syrafast stål, skorstenen behöver inget schakt och den går att vinkla 2 och graders taklutning. Just nu är ett bra tillfälle att välja braskamin. Contura har kaminer i många olika utföranden och storlekar.


Du hittar lätt din favorit och just nu har vi bra erbjudanden på flera populära braskaminer. Anpassad design med diskreta skarvar. Om du vill kan du dessutom sätta två eldstäder på samma skorsten.


Den passar alla kaminer och eldstäder, är CE-märkt och testad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

Förtillverkad schaktskorsten med kanal av stål och mantel av plastbelagd förzinkad stål. Premodul tillverkas i småländska Markaryd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg