måndag 20 november 2017

Fågelskydd skorsten

Har du problem med fåglar? Skydda din egendom med fågelskydd i form av fågelpiggar eller nät. Fastigheter och lokaler mår bra av att säkras mot fåglar, då exempelvis skyltar, stuprör, hängrännor, ventilation och skorstenar smutsas ner och täpps igen av spillning och bomaterial.


Spillningen fräter på tak och fasader, vilket . För att undvika problem med fågelbo i skorstenen bör man tänka på att sätta skorstenshuv med fågelskydd på skorstenen. Förra veckan fick vi ett brev från vår kund.

Han skickade bilder som han hade tagit när vi arbetade på taket. Vi installerade en ganska stor svart skorstenshuv på den snygga gråa skorstenen. Skorstensskyddet var kompletterad med fågelskydd för att skydda skorstenen från kajor. Vår kund: Tack för att skorstenshuven kom på . Vi tillverkar och monterar skorstensskydd av högsta kvalité. Detta skyddar skorstenen mot nederbörd som annars kan leda till fukt, vilket i sin tur gör att skorstenen.


Hos oss hittar du fågelskydd för skorstenar från Nordiska Skorstensprodukter. Vi har allt till din skorsten och mycket mer. Ystad i söder till Kungälv i norr.

Beställ ditt skorstensskydd här. Fågelskydd för din skorsten. Vi erbjuder fast monterade fågelskydd som inte lossnar.


Framförallt kajor och råkor bygger ofta sina reden i skorstenar. De släpper ner mängder med pinnar i pipan och efter ett par år har det bildats en rejäl propp i kanalen. Ett hus som stått oeldat i många år kan ha en fullständigt igentäppt skorsten. Risken för detta motverkas enkelt genom att välja fågelskydd som tillval till ditt . SKORSTENSTÄTNING PREMIUM-FLEX SVART 300MMX5M. Lättmonterat och effektivt skydd mot bl.


Kan öppnas, monteras med fågelskydd. Ovanstående visar ett skorstensskydd med fågelskydd och det är möjligt att detta galler är lite för grovt för flygmyrorna? Men det visar på principen iaf.


Fördelen är ju att det blir enklare för en sotare att komma åt kanalerna om du någon gång i framtiden vill ta rökkanalerna i bruk. Premodul tillverkas i småländska Markaryd. Den passar alla kaminer och eldstäder, är CEmärkt och testad av Sveriges.


När vinden ska isoleras med lösull, används ventilerat skorstensschakt. Behöver du hjälp med fågelskydd ? Vi på Specialrengöringar är experter på fågelskydd och fågelförsäkringar. Läs mer om våra tjänster!

Vi monterar fågelskydd för att undvika fågelbo. Med moderna värmesystem så värms inte skorstenen som förr. Regn och snö förstör skorstens kanaler och fogarna vittrar sönder.


Måttning och montering ingår. Värmesystemen i våra hus har blivit modernare samtidigt som skorstenarna är sig lika. Då vi inte eldar lika frekvent längre så torkas inte skorstenarna ur på samma sätt som tidigare och fukt tillåts hopa sig i murstockarna. Fukten i sin tur leder till en rad olika problem, både med skorstenen och vår . Fåglar är vackra när de lever i naturen, men tyvärr slår de sig ofta ner på ställen där de gör mer skada än nytta. De är också i möjligaste mån osynliga för att inte störa arkitekturen.


Vår skorsten är en helhetslösning – från skorstenshuv till anslutning av kamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg