fredag 10 november 2017

Element med inbyggd fläkt

Tillsammans med steglös termostat och inbyggt fläkt värms rummet. Effektivt element med värmelägen och inbyggd fläkt. Välkommen till PriceRunner! Att välja rätt elradiator och utförande.


Du som står inför radiatorbytet och känner dig lite osäker på utföranden, och vad man skall tänka på, bör absolut ta dig tid att läsa denna sida före ditt val.

Det är rejält mycket läsning, det är vi medvetna om, men du får också kunskap om en del väsentligheter som kan vara bra att känna . Steglös termostat och tre effektlägen för bästa komfort. Inbyggd fläkt för effektivare spridning av värmen. Det självklara kvalitetsvalet för dina uppvärmningsbehov!


Ger dig tilläggsvärme snabbt! Utrustat med reglerbar termostat, tre värmelägen, praktiska bärhandtag samt tippbrytare och överhettningsskydd. Fläktströmbrytare på sidan.


Tillverkad av lackerad stålplåt.

Prova att söka på konvektor som är dess riktiga namn, jag hittar några stycken på Jula. Eftersom den är eldriven så kanske du kan hitta en alternativ placering? Har du vattenburet system så ska du definitivt satsa på att byta ett befintligt element.


Jag har bytt ut två element emot konvektorer hemma, och det . Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element , sätta upp nya vid nyinstallation etc. Element i sockel el golvvärme? Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. Det finns klassiska elelement och värmepaneler, våtrumselement,.


Levereras med kopplingsbox. På elementet är ett kablage med plug-in monterat för sammankoppling av element och bifogad väggdosa. Lättflyttat konvektorelement med inbyggd fläkt. Men jag läste sedan att de har en inbyggd fläkt vilken kan vara ganska högljudd?


Jag är extremt ljudkänslig och är den inte helt ljudlös så är inte det ett alternativ – om det inte finns helt ljudlösa modeller? Måste man ha en fläkt i dem? Vi har som sagt ett vattenburet element idag, men det är gamla rör och vi hade ett . Radiatorfläkten är lösningen för - låg framledningstemperatur - snabbare uppvärmning - inbyggda element.


FLK är en låda med en inbyggd fläkt som läggs på golvet eller fästs på väggen under radiatorn.

SP började med att mäta effekten ut från ett element , utan några radiatorfläktar i två olika fall. Om man jämför med vanliga vägghängda radiatorer kostar golvkonvektorerna med inbyggd fläkt visserligen mer. Min bedömning är att det ändå blir betydligt billigare än om vi skulle ha installerat vanlig golvvärme.


Dessutom bygger det här inte alls upp golvet lika mycket, påpekar Göran Fridsten. Radiatorer används i många fall för uppvärmning, antingen som vattenburna eller med el. Istället har konvektorn en inbyggd fläkt som sprider värmen i hemmet. Istället för att stråla ut värmen som ett vanligt element gör, fläktar värmen ut i luften och värmer snabbare upp hemmet. Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans.


Populäraste, Titel A-Ö, Titel Ö-A. Litet kompakt konvektorelement. Konvektor Adax med inbyggd fläkt. Låg strålning mot golvet hindrar uttorkning och missfärgning.


Kontrollenhet placerad lätt tillgänglig på gaveln för enkel hantering och god översikt. Treläges effektreglering och . Tystgående fläkt med separat strömbrytare. Värmeeffekt 3W Nypris ca.


Mobil oljeradiator med steglös termostat och tre effektlägen för bästa komfort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg