måndag 27 november 2017

Ftx fläkt

Fresh Podvent spiskåpa Rostfri 60cm. Fläkt Woods är en marknadsledande tillverkare av lösningar för inomhusklimat med rötterna i Sverige. FTX aggregat (2) - Luftbutiken.


I denna kategori hittar du en rad av de senaste FTX - aggregaten som Fläkt Woods har tagit fram för bostadsmarknaden. Alla aggregat håller en hög standard och flera modellar kan kombineras med moderna funktioner så .

Fläkt Woods FTX ventilationsaggregat med värmeåtervinning och valet av tillverkare är viktigt för våra kunder. Med våra tillverkare i Norden är vi trygga. Decentraliserad lösning med ett återvinningsaggregat i varje lägenhet. I familjen eQ ingår Recuterm plattvärmeväxlare av motströmstyp med extra hög temperaturverkningsgrad och marknadens mest effektiva frostskyddssystem! CENTRALICERADE FTX -SYSTEM.


Jag bor i ett Nordiskt trähus (1½ plan) byggt -81. MiniMASTER RDKS FTX -AGGREGAT.

Huset har ftx -ventilation, och även kåpan i köket är kopplad till detta system. Ngn som har erfarenhet av att flytta FTX ? Det är ett fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Hos oss kan du hitta ventilationsaggregat av välkända tillverkare som Systemair, Fläkt Woods, Östberg, Heru, Flexit och REC Temovex till konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet.


Fördelar med FTX -ventilation. Värmeåtervinning även om uppvärmningssystemet är avstängt. FTX -system för flerbostadshus från Fläkt Woods.


Beräkningarna är gjorda i vårt egenutvecklade produktvals- program ACON och baseras på vinterhalvåret samt att byggnaden ligger i Stockholmsområdet. HomeEDITION by Fläkt Woods 5. Våra flexibla luftbehandlings- aggregat i eQ-serien kan kon- figureras helt . För att FTX -ventilationen ska fungera optimalt måste huset vara tätt. Energibesparingen är beräknad jämfört med hus som har frånluftsventilation. Vi vill inte uppfattas som teknokrater, men låt oss först reda ut de mystiska förkortningarna.


Bokstäverna F och T förekommer flitigt i ventilationssammanhang. Mekanisk frånluft (F) betyder att det sitter en fläkt , oftast på taket, som suger ut luften genom att skapa undertryck .

Enplansvilla, 124m delvis öppen planlösning. På senare tid har fläkten i FTX börjat ge ifrån sig misslju främst när hastigheten ökas. Oftast försvinner ljudet . Deras aggregat lovar upp till återvinningsgrad vilket är mycket bra. Vi berättar mer framöver. Matoset recirkulerar tillbaks i köket och passerar ett kolfilter.


Används då ingen annan ventilationslösning finns. Ingår ej i ventilationssystemet. De flesta av Cylindas fläktar kan kompletteras med kolfilter. Med ventilationskanal med central fläkt.


Fläktsystem som styr både till- och frånluften. Beroende på vilket ventilationsflöde som behövs bestämmer vilken typ av fläkt som lämpar sig bäst i systemet. Vi hjälper dig med service av gamla ventilationssystem i bostäder.


Läs mer om oss här på hemsidan och kontakta oss gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg