tisdag 14 november 2017

Skorsten stockholm

Vi har olika helhets lösningar för din skorsten. Vi installerar också olika typer av kaminer och spisinsatser och har också kompetens att mura öppna spisar och att renovera kakelugnar. Stockholms skorstenstjänst AB gör kartering av skorstenskanaler. Det är en kartläggning av fastighetens . Vi utför all typ av skorstensrenovering och finns både i Helsingborg och Stockholm.


Vi utför lagning av skorsten , tätning av skorsten , reparation samt byggnation av skorsten.

Kontakta oss så ser vi över din skorsten eller rökkanal så att du kan elda säkert! Behöver din skorsten repareras? Eller behöver du montera en skorsten? Våra sotare har specialkunskaper inom ventilation och eldstäder. Därför är det säkrast att anlita en av våra sotare som reparerar skorstenar och ventilationssystem.


Skorstensrenovering och laga skorsten Stockholm. Vi lämnar års garanti på skorstensrenovering och omurning av skorsten. Vill du renovera din skorsten har du kommit helt rätt.

Vi är specialister på att renovera skorstenar till öppna spisar, kakelugnar, kaminer och värmepannor. Vi har även stor erfarenhet av renovering och installation av ventilationskanaler och imkanaler. Safe Seal ger din skorsten nytt liv. Vi utför skorstensrenovering, skorstenstätning och andra skorstensarbeten som ger en frisk och säker skorsten.


Hos oss får du tillgång till ett brett utbud av miljövänliga kaminer med hög värmeverkningsgrad från ledande leverantörer. Regeringen inför ROT-avdrag som du kan använda vid exempelvis skorstensarbete, rökgasfläkt, kaminmontage, renovering av rökkanaler etc. Klicka här för att komma till Skatteverkets websida för mer detaljer. Vi har ett stort antal återförsäljare av skorstenar i Stockholm. Hitta en butik som säljer Premodul skorsten i just ditt närområde.


Funderar du på att glidgjuta din skorsten ? Vi erbjuder skorstensrenovering genom glidgjutning för dig i Stockholm till bra pris. Genom att kontinuerligt låta oss se över din skorsten kan vi förhindra problem och åtgärda det som . Har du en otät skorsten ? Våra skorstenshantverkare ger bästa service och års garanti. Fråga oss om pris för detta. Pris för besiktning och provtryckning av skorsten i Stockholm.


Vi utför renovering av skorstenar: murning av skorsten , fogning av skorsten , glidgjutning av skorstenskanaler och montering av skorstensskydd och eldstäder. Ett exempel är den rivningshotade skorsten på Rosenlundsgatan som nu beviljas medel till restaurering.

Detta ligger helt i linje med Länsstyrelsens arbete för att bevara och synliggöra länets industriella kulturmiljöer. Redan fem år efter att skorstenen stod klar upptäcktes sprickor, och under åren har mindre lyckade insatser . Vi arbetar framförallt med ventilationsrengöringar, reparation av skorsten , renovering av skorsten , ommurning av skorsten samt stabilisering av skorsten. Vi är också återförsäljare av kaminer och insatser från Nordiska skorstensprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg