torsdag 23 november 2017

Handöl spiskassett

Vi har ett brett sortiment av effektiva kaminer. Här finner du även anvisningar till äldre kaminer och braskaminer. Vi tror oss förstå att Ni ställer höga krav på design och kvalitet. Välkommen till oss på Mariebergs Brasvärme!


Med hjälp av en spiskassett eller en kamininsats kan du helt på egen hand designa din öppna spis så att den blir som du vill ha den. De mindre spiskassetterna passar bra för din öppna spis, medan de större kamininsatserna passar dig som vill mura en helt egen eldstad.

Hos oss på Kaminbutiken hittar du insatser och . Handöl kaminer har uppgått i märket Contura. Vi går igenom steg för steg hur du eldar på bästa sätt i din kamin ur Contura 400- serien. Spiskassetter för öppna spisar och kamininsatser till inbyggnad. Med Contura får du en spiskassett som du enkelt kan anpassa till din öppna spis.


Vår spiskassett gör verkligen skillnad för värmen, så numera eldar vi nästan dagligen. Till vår funkisspis blev det mycket bra med det stora glaset och den diskreta ramen. Många tror att den suttit där alltid.


Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning.

Passar de flesta öppna spisar. Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Nu har vi kostnadsfria hembesök vid försäljning samt mycket bra erbjudanden. Ett kort rökrör ansluts till.


Vi har även måttanpassade glasluckor till öppen spis. En spisinsats är egentligen bara en spiskassett på ben som passar in i egendesignade eller stora öppna spisar. Jag tror att det handlar mycket om utsende. Vi köpte en begagnad Keddy spiskassett (110).


Nu funderar vi hur vi ska ansluta den till skorstenen. Problemet är att vår öppen spis är lite. Marmorhylla för fina saker Namn: Contura 460. Kommentar : Murspis i traditionell design med sidoglas och marmorklädd hylla. Det här modellen finns även i låg modell för anslutning mot en murstock om man har den möjligheten.


Smal vedspis till köket . Ta kontakt med oss och fråga om råd så mycket du vill. Du är hjärtligt välkommen till våran Butik. Se nedan på våra olika kaminer.


Vi förbehåller oss för fel i informationen om våra produkter och priser.

Eventuella kostnader för frakt och tillbehör kan tillkomma. Vem drömmer inte om att mysa framför en sprakande brasa när vinterkylan kommer? En kamin kan också sänka din värmekostnad.


Läs hela braskaminguiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg