fredag 17 november 2017

Braskaminer i göteborg

Kaminer , öppna spisar, braskaminer , kakelugnar och skorstenar i Göteborg från Contura, Jötul, Spartherm, Dovre och Keddy med flera - Brashuset AB. Vi hjälper dig som bor i Göteborg med omnejd att göra rätt val vid kamin och eldstad. Kaminer Göteborg - Återförsäljare av braskaminer i Göteborgsområdet.


Resultat för kaminer och braskaminer i Göteborg. Vi har ett stort antal återförsäljare av kaminer i Göteborgsområdet, så vi är säkra på att du kommer hitta en i just ditt närområde.

Kaminer , Braskaminer - skorstensrenovering, insatsrör, glidgjutning, spisinsatser, murspisar, braskaminer , böjbara skorstensrör, eldstäder - företag, adresser, telefonnummer. Kaminer Braskaminer - företag, adresser, telefonnummer. Stures Spisar AB i Alafors är en komplett leverantör av braskaminer från ledande leverantörer.


Vår affärsidé är att marknadsföra och sälja ledande braskaminer till privatpersoner och företag. Vi representerar kända varumärken såsom Contura, Keddy, Jötul, Nordpeis, Scanspis, Spartherm m. Vi har även ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till gamla och nya spisar. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme.

Vi erbjuder braskaminer , kaminer , eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Vedeldad braskamin , med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i högsta kvalitet och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Kaminen är klädd med värmelagrande serpentinsten, vilket är ett material likvärdigt med täljsten.


Det går att ansluta tilluft. Den har bra fungerande konvektion och sprider värmen i . Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin , insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Kaminexperten Kaminer till orientmattor!


Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Hos oss hittar ni kaminer och eldstäder för alla behov. Vi har flera olika modeller av kaminer , kakelugnar, spisar och eldstäder som smälter in i moderna hus, gamla hus, i herrgårdar och i torp.


En modern utställning med ett utbud av ca 1eldstäder. Vi har allt från det traditionella till det moderna. Våra märken är utvalda för att passa vårt klimat och våra kunders önskemål. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Hos KEDDY's återförsäljare i Göteborg får du hjälp med både köp och installation av spiskassetter.


Skorstenar är en viktig del och önskemålen är många.

Vi är belägna i Torslanda i Göteborg och i Härryda strax bredvid Landvetter flygplats. Kontakta våra återförsäljare av kaminer i Göteborg idag. Här har Ni chansen att i stressfria miljöer. Därav ombesörjer vi kaminer från de flesta leverantörer inom branschen. I våra butiker finner ni braskaminer , pelletskaminer, insatser och kassetter från:.


Du ansöker om startbesked genom att lämna in en anmälan till stadsbyggnadskontoret. I vissa fall, om skorstenen tydligt påverkar byggnadens utseende, kan det även behövas ett bygglov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg