fredag 10 november 2017

Servis jobb

Fazer, Göteborg careerbuilder. Sök och hitta lediga tjänster och arbete med Careerjet. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 54.


Ledigt heltidsjobb hos sasongspersonal. Hitta fler jobb inom Servering i.

Stockholm och andra stora städer i Sverige. Upplagt för dagar sedan. See this and similar jobs on LinkedIn. Din jobbsökning startar här. Här kan du söka Göteborgs Stads lediga jobb.


Du kan även söka sommarjobb och feriejobb. Servis lediga jobb på neuvoo Sverige. Här finns också information om traineeplatser och bemanningsenheter.

Vi gör det enklare för dig att söka jobb. ТОВ БМС СЕРВІС — КОМПЛЕКСНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ. Tidigare erfarenheter av restaurangjobb är en fördel men inget krav. Det kommer in nya jobb varje dag.


Vi söker nu ytterligare personal till vår restaurangverksamhet. Kontakta respektive person nedan för den tjänst som du vill söka. Vill du jobba på Pinchos?


Arbetsuppgifter - Kassahantering -Få gäster att trivas - Hantera en bar -Hålla rent i bar och restaurang JOBBESKRIVNING Vi söker dig med god käns. Som medarbetare inom Parks and Resorts får du arbeta i en magisk värld där sagolika minnen skapas. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!


Klicka på den park du vill söka jobb. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt koncept. Pizza Hut ingår internationellt i Yum! Brands, världens största restaurangföretag med ca 40.


Vi söker alltid duktiga medarbetare till våra restauranger på Sankt Jörgen Park. Välkommen att söka jobb hos oss, för vi vill gärna bli fler! Du en person som är gla positiv och framåt med stort mat och dryckesintresse, då kanske du platsar i vårt goa gäng!

Tycker du precis som vi att nöjesupplevelser är det roligaste som finns? Brinner du för kreativ gastronomi och kvalitet? Anser du också att gästupplevelsen och värdskapet alltid ska vara i fokus? Vi är alltid intresserade av duktiga personer som vill ansluta till vår Stureplansgruppen-familj. Att arbeta på Stureplansgruppens . Vår uppgift i arenorna, Ericsson Globe, Annexet och Hovet, består i att till gästens evenemangsupplevelse också lägga smaker från världens alla hörn.


Vår vardag präglas av stor . Restaraurang chef: Erfaren servis , med ansvarskänsla inom ekonomi, ledarskap. Tveka inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg