torsdag 30 november 2017

Golvvärme system

Enkla och smarta system för golvvärme i alla miljöer. LK levererar inte bara produkter utan även hela systemlösningar. Vi har lösningar för installation i träbjälklag, ingjutning i betong samt för bärande golv. LK Rumsreglering Bas (NO).


Samtliga enheter i systemet är i s. NO, normally open utförande vilket innebär att ställdonen är strömlöst öppna.

Kompletta kit för uterummet, badrummet, köket eller vardagsrummet. Vårt offerttjänst ger dig en komplett offert på timmar. GOLVVÄRMEGUIDEN HJÄLPER DIG VÄLJA RÄTT SYSTEM.


Vi är experter på vattenburen golvvärme och vårt vattenburna golvvärmesystem är ett av marknadens mest lättinstallerade. Uponors system för golvvärme och golvkyla är alltid ett bra val. Komforten och de låga uppvärmningskostnaderna ger dig en konstruktion med högsta tänkbara effektivitet och nöjda kunder. Det omfattande sortimentet av lösningar från Uponor täcker alla krav – oavsett om du bygger nytt eller renoverar. Golvvärme systemet som tar vara på all överskotts värme som du redan har betalt för.


Med ett vattenburet uppvärmningssystem går det att växla mellan olika värmekällor som pelletspanna eller värmepump.

Den valmöjligheten saknas med direktverkande el som uppvärmningsform. Det finns också luftburna system. Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalite och välkända fabrikat. Vi erbjuder ett brett sortiment inom vvs och vattenburen golvvärme. Vattenburen golvvärme är ingjuten i den underliggande betongplattan, som även ackumulerar värmeenergi.


Ebecos golvvärmesystem bygger alltså på elburen värme, men det finns även vattenburen golvvärme. En vanlig fråga är vilket system man ska välja: ett med elektrisk värmekabel eller vattenburet med rör? Det beror såklart på förutsättningar för just ditt hem och vilka krav du har på anläggningen. Tänk på detta innan du tar . TECEfloor är ett komplett system och består av värmerör, installationstillbehör, grenrör och kontrollteknik. När det handlar om golvvärme har TECE länge varit specialister.


Danfoss erbjuder ett brett program av golvvärmeprodukter som ger den som föredrar golvvärme möjlighet att installera ett system som ger optimal temperaturstyrning och energibesparingar. Programmet består av såväl tråddragna som radiostyrda (trådlösa) regulatorer, fördelare, shuntar och självverkande termostater. Ett vattenburet eller luftburet system ger dig större valmöjligheter eftersom de kan kombineras med solfångare, värmepump, pellets- panna etc. En värmepump i kombination med golvvärme kan vara en bra lösning. Hej, Vi håller på och renoverar badrum med allt vad det innebär, vd gäller golvvärme har vi fastnat för den vattenburna tekniken.


Jag har nu offerter baserat på Roths och Floree´s system. Jag blir konfunderad då jag jämför antalet meter slang för de olika alernativen, Roth offererar 1m och Floree m, .

Har detta system i mitt vardagsrum (5×6m) men får ingen värme alls. Har ökat termostaten i etapper till max på grader och efter det började jag. Korrekt uppvärmning och effektiv fördelning av värme och kyla är några av de viktigaste faktorerna för välbefinnande i alla miljöer.


REHAU har samlat erfarenhet under lång tid vad gäller utformning av värme och kylsystem. Att Legalett golvvärme är ett helt slutet system innebär att det inte har någon rensningsplikt. Det kräver inget underhåll alls! Och det har en obegränsad livslängd. Den enda del som kan behöva bytas är fläkten, som normalt håller runt år.


Systemet är helt dolt i grunden, förutom en golvlucka som inte behöver öppnas . Flooré AB erbjuder marknadens bästa system , som inte behöver höja golvnivån mer än mm. Därför passar det att lägga Flooré värmegolv oavsett om det gäller nybyggnation eller renovering. Flooré värmegolv kan läggas på de flesta underlag utan dyra och tidskrävande gjutningar som kan ta månader att torka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg