tisdag 14 november 2017

Eldstad tillbehör

På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis!


Här har vi samlat alla brastillbehör till din kamin eller öppna spis som kan göra hanteringen lättare, roligare och bättre. Blandade tillbehör som kan göra kaminlivet både lättare, säkrare och roligare .

Vi har Sveriges varmaste. Vårt sortiment: eldstäder i alla dess former. Braskamin, antik kakelugn, modern kakelugn, öppen spis , frimurad spis, täljstensugn eller en vedspis för njutningens skull. Tillbehör till eldstäder.


Behöver ni något mer ovanligt? Letar ni reservdelar till er eldstad ? Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor.

Hitta min närmaste butik. Vet inte vad som är bäst för Din bastu? Kontakta oss, vi hjälper Dig! HARVIA LEGEND KORG FÖR VED.


Med pellets, ved och loggs värmer du upp ditt hus både billigt och miljösmart. Vi benar upp vad som kan användas till vad och ger de smartaste råden för en varm och ekonomisk vinter. Här finner ni tillbehören till er kakelugn, öppna spis, vedspis eller kamin.


Graderad i både Celsius och Fahr. Vi i Värmland som arbetar med eldstäder i något avseende vill hjälpa dig att få en så bra och säker eldstad som möjligt. En väldigt fin utomhuseldstad som passar alla tillfällen.


Elegant och funktionell med rejäla och avtagbara ben som gör att den står stadigt oavsett underlag. Säker och lätt att använda, kan användas med både kol och ved. Contura designar och tillverkar ett brett sortiment av braskaminer, skorstenar och kakelugnar som är idealiska för att få värme i alla miljöer.


Under åren har vi sett till att bygga på vårt sortiment av tillbehör för kamin och eldstad. Se produktkatalog nedan . Miljövänliga kaminer av högsta kvalitet!

Förr var braskaminen en värmekälla. Idag väljer de flesta hög mysfaktor, stora glasytor, sidoljus eller miljövänlig förbränningsteknik. Olika färger på kaminens utsida eller en skorsten i rostfritt. Kraven förändras och vi med kraven. En modern människa vill veta att det fungerar, . Det du söker finner du hos NSP.


Du har ett fyrtiotal kaminmodeller att välja bland. Att elda i en braskamin är mysigt, enkelt , miljövänligt och modernt. NSPs kaminer är effektiva, snygga att se på och täcker de flesta behov som finns.


Många familjer har en braskamin högt upp på . Här säljer vi reservdelar och tillbehör för spisar och kaminer av en mängd olika fabrikat. Hos Smartfritid kan du beställa Ozpig eldstad och tillbehör till denna. Bland annat finns väderskyd grillgaller, kolkorg och förlängningsben. Insatsen Contura ihar en rak lucka som hissas för att öppna och stänga.


Nu kan du skapa din egen eldstad med en insats av högsta kvalitet och med ett riktigt generöst glas. Med den effektiva förbränningstekniken får du helt enkelt mer värme för veden. Vårt stora urval av tillbehör består av allt från eldset och vedkorgar till golvplattor, rör och skorstenar.


Du kan också hitta olika färger, så att du kan sätta samman just det tillbehör som passar till ditt rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg