onsdag 22 november 2017

Metro varmvattenberedare manual

Varmvattenberedare Emaljerade (E) och Rostfria (R). Så här installeras din varmvattenberedare ! Viktigt i samband med installation. Bakom fabrikaten METRO och FOCUS finner du marknadens bredaste program av varmvattenberedare.


Här finns den lilla och energieffektiva beredaren till sommarstugan och den outtömliga för stora familjer med tonåringar.

Bestämmer du dig för en varmvattenberedare från METRO kan du välja mellan både rostfri och . Smart Control modell 6 1och 160. Type 2ECO, 2ECO och 2ECO. Installationen måste utföras enligt gällande bygg- regler och föreskrifter för el och VVS. Specifikationer på dataskylten skall iakttagas och följas. Genomströmningsvärmaren skall anslutas till tapp- vattennätet på både kall och varmvatten.


Avstäng- ningsventil måste monteras på inkommande kall- vattensidan.

Produktionen av pannor går för högtryck. Ett par hundra pannor produceras varje månad i fabriken där Metro Therms IWABO-sortiment produceras. Nu i modeller med både rör upp och ned. Beredaren placeras på en torr plats och i närheten av en golvbrunn.


Focus varmvattenberedare är avsedd för produktion av varmvatten och dess funktion. Köp dina reservdelar till MetroTherm produkter här! Täcker det moderna boendets alla behov, från det enkla badkaret till bubbelpooler och storfamiljens behov.


För mindre hushåll, snabbdusch och disk. Anslutning mm uppåt, med arm. Modellen är lättplacerad i trånga utrymmen, t. Monteringsanvisning reservdelar, tillbehör.


Inspektion och byte av anod i varmvattenberedare. Endast METRO THERM´s orginalanod skall . Den har fungerat felfritt i två år men för en vecka sedan kände jag att det luktade bränt om den. Efter ytterliggare några dagar så la den av helt.


Den är kopplad till en 3fas och två av A säkringar hade gått i proppskåpet.

En reparatör kom ut och . Min varmvattenberedare värmer inte. Termostatlampan lyser och alla säkringar är. Nej, jag har inte hittat nån röd knapp. Det är en rätt gammal Metro. Måhända har den slagit ur, men då . Jag har hittat en liten manual och en till på nätet.


Första tanken var att elementet har gått, men har ohm mätt både direkt på elementet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg