tisdag 28 november 2017

Östberg fläkt

Höljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. I stort sett har hela vårt sortiment swing-out utförande som underlättar service och rengöring. Gemensamt för alla fläktar är att de har väldigt hög prestanda . Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Östbergs webb.


Tillse att dränering finns från fläktkåpan.

Samtliga fläktar är som standard enfas 230V, 50Hz och vissa fläktar även 220V, 60Hz. CK serien består av kanalfläktar med cirkulär anslutning. Fläkten Östberg CK 1C kan . Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager.


Kommer även med integrerat motorskydd. Köp Östberg fläkt TKS 400C. En svart takfläkt till ventilationssystem. Alltid låga priser på takfläktar till ventilation.

Beställ billigt på ventilation. Radialfläkt DFE Serie 133. AB är en av världens ledande tillverkare av fläktar såsokanalfläktar , väggfläktar, radialfläktar, takfläktar, frånluftsfläktar och värme. Köp produkter för ventilation, fläktar , värmeåtervinning och radonsanering på faktura. I en offert ska en Östberg CK 1AC- fläkt installeras med tyristorstyrning.


PAX- fläkt vs kraftigare fläkt från Östberg ? Har vi köpt rätt takfläkt? Ett kontinuerligt utvecklingsarbete som innefattat både produkterna och produktionskedjan har gjort att man i dag kan erbjuda fläktar och tillbehör i rätt kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Handla Östberg HERU Orginal Ventilations filter och Reservdelar direkt från fabrikshyllorna handla av oss! Vi har snabba leveranser med telefonsupport.


LPKB 1C är en perfekt kanalfläkt vid krav av låg bygghöjd. Alla enfasfläktar från Östberg kan regleras med VRS. Finns för utanpåliggande eller in- fälld montering.


Status, varumärken, offentliga värden. För manuell kontinuerlig .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg