torsdag 16 november 2017

Ivt luft vatten pump

Här hittar du priser på våra värmepumpar inklusive installation. Läs mer om totalkostnad för olika värmepumpstyper som bergvärme, luftvatten och luftluft. Vår effektivaste värmepump. IVT AirX 4är så effektiv att besparingen kan jämföras med bergvärmepumpar.


Skillnaden är att du slipper borra.

Anpassa IVT AirX efter dig själv. Utedelen finns i flera olika. Den här metoden tar frisk luft utifrån för att skapa inomhusvärme och tappvarmvatten. Redan på 70-talet började man att tillverka värmepumpar i liten skala.


De första värmepumparna var jordvärmepumpar. Företaget växte och på 80-talet fick man i uppdrag att installera värmepump på . Genom att använda IVT originalreservdelar säkerställer du driften av din Värmepump , varmvattenberedare, värmepumpens livslängd och värmepumpens effektivitet.

Den nya värmepumpen kopplas så att den värmer returvattnet från radiatorerna. Se bara till att de båda systemen inte krockar. Slå av elpatronen på frånluftvärmepumpen då du driftsätter den nya . Våra luft -vattenvärmepumpar - priser och modeller.


Värme- pumpen är reversibel, vilket innebär att det finns möjlighet till kyldrift via fläktelement på sommaren. Detta som ett genomsnitt över hela . Alla testade modeller och. Upprättande av serviceprotokoll inkl. OBS eventuellt materiel tillkommer enl. All service utförs av Rördoktorns utbildade personal.


Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Välkommen till PriceRunner! Din lokala installatör av alla typer av värmepumpar i Kalmar Län.


Våra Kontor finns i Kalmar och Oskarshamn. Vill du ställa frågor om värmepumpar och installationer rekommenderar vi Byggmentor. Om varmvattenförbrukningen är hög kan det vara lämpligt att komplettera med en extern varmvattenberedare samt välja en värmepump med högre effekt.

Bakom den imponerande prestandan döljer sig flera banbrytande innovationer. Till exempel har fem nya patent registrerats under utvecklingsarbetet. Energikontroll arbetar med service på alla typer av system inom området kyla, värme och ventilation.


Service är viktigt, därför har vi specialiserat oss på detta. Vi har välutbildade servicetekniker som behärskar de områden vi arbetar . Det enda du behöver göra för att vara med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg