fredag 13 mars 2015

Ecodry avfuktare

LÄS BRUKSANVISNINGEN INNAN DU ANVÄNDER. EchoDry Combi II Sorptionsavfuktare för inomhusbruk och krypgrunder. Vid användning av avfuktare i krypgrund skall fukt från mark och uteluft förhindras att komma in i krypgrunden, d. Den perfekta lösningen på dina fuktproblem.


För hög luftfuktighet är en mycket vanlig orsak till dålig lukt och mögelproblem i sommarstugan, källaren, tvättstugan, garaget, husvagnen, båten samt krypgrunden.

Avfuktare EchoDry är tillverkad med den senaste vägvinnande teknologin för miljövänlig och energisnål avfuktning i kallare utrymmen, där kondensavfuktare tappar kapacitet eller får påfrysning av kylslingorna. EchoDry passar bäst till sommarstugan, källaren eller mindre utrymmen som är kallare än 16 . Jämför priser på Proklima Eco Dry Avfuktare. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


EcoDry SAF-Z80KAvfuktare. Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Det är möjligt att din produkt måste repareras.


Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga.

Finns ditt produkt inte med? Om detta inte räcker så blir väl nästa steg en avfuktare och då var jag först inne på en enkel kylavfuktare men jag såg nu denna billiga sorptionsavfuktare som dessutom verkar sakna fuktig frånluft utan man kan leda vattnet direkt ner i en golvbrunn nere i källaren. Det känns som om det för bra för att vara . Hög luftfuktighet i krypgrunden är en mycket vanlig orsak till mögel-problem i villor och sommarstugor.


EchoDry sorptionsavfuktare är en effektiv och energisnål lösning på problemet. Flyttbar avfuktare på hjul med infällbart handtag att bära med. Luftintag på framsidan, luften som blåses ut kan riktas i horisontalplanet. Stor vatten- behållare som är enkel att tömma.


Justerbar fuktnivå, frysskydd möjliggör bruk i låga temperaturer,. Stannar automatiskt då vattenbehållaren är full. Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen.


Det finns luftavfuktare för olika användningsområden. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Tar bort fukten och håller därmed lukt och mögel borta. Högre bekvämlighet för brukare.


Polygon och AK-konsult strävar alltid efter att bidra till utvecklingen av nya och mer effektiva produkter för avfuktning och torkteknik.

Svettiga eller våta stövlar är en idealisk grogrund för svampar, sporer och bakterier. Resultatet är vanligtvis dålig lukt. Det torkar skor snabbt och effektivt, utan användning av el eller värme.


Vi har även luftavfuktare för krypgrun krypgrundsavfuktare i olika storlekar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg