tisdag 17 mars 2015

Skorstensrenovering göteborg

Kontakta oss för mer info ! Kostnadsfri offert och bedömning av din skorsten. Vårt arbete är kvalitetssäkrat med års garanti. Börjar din skorsten bli gammal så är det förmodligen dags för en skorstensrenovering.


Vi har valt svensk teknik som vi vet klarar svenska eldstäder och svenskt klimat.

Vi skickar gärna beskrivningar över reparationsmetoder som vi arbetar med. Renoverar rök- och ventilationskanaler - Renoverar och monterar öppna spisar och spisinsatser - Renoverar och nyuppsätter . Minimal påverkan på de boendes vardag. Att renovera sin skorsten är en viktig och nödvändig sak när tiden slitit för mycket på skorstenen.


Vi utför skorstensrenovering med proffsigt resultat! Om skorstensrenovering inte sker i tid finns det risk för brand och det skall man givetvis ta på allvar. Det finns normalt två olika typer av skorstensrenovering : Den första metoden är . Landy Facil skorsten, lättmonterad och estetisk!

Här har Ni chansen att i stressfria miljöer välja den eldstad som passar just dig och din fastighet. Vi som guidar dig har över års samlad erfarenhet av skorstenar och eldstäder i alla dess former och varianter. Lillaspisbutiken ingår ej i . Clean Air ger dig ett energioptimerat hem med bra ventilation.


Effektiv ventilation med återvinning ökar komforten och värdet på din bostad. Safe Seal ger din skorsten nytt liv. Bevaka bolag är gratis. Läs mer om Onlinebevakning. Logga in för att spara kontakt.


Vår affärsidé är att marknadsföra och sälja ledande braskaminer till privatpersoner och företag. Vi representerar kända varumärken såsom Contura, Keddy, Jötul, Nordpeis, Scanspis, Spartherm m. Vi har även ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till gamla och nya spisar. Välkommen in i Värmen till en stor utställning mitt i Kållered.


En modern utställning med ett utbud av ca 1eldstäder. Vi har allt från det traditionella till det moderna. Våra märken är utvalda för att passa vårt klimat och våra kunders önskemål.


Skorstenar är en viktig del och önskemålen är många.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg