onsdag 11 mars 2015

Motorsåg service stockholm

I vår auktoriserade serviceverkstad utför vi service , reparationer och renoveringar. Välkommen både in i butiken på Gröndalsvägen i Gröndal och till vår hemsida. Södermalms Trädgårdsmaskiner har funnits i över år och är en av Stockholms största återförsäljare av trädgårdsmaskiner och reservdelar.


Vi säljer de vanligaste maskinerna på marknaden för din trädgård och utför även service på dessa. Vår butik hittar du i Sätra industriområde, strax söder om Stockholm. Service Trädgårdsmaskiner.

Vi försöker att hålla en helhetslösning för sig som slutkonsument genom att erbjuda både försäljning och service på alla våra märken. I vår serviceverkstad får du professionell hjälp med reparationer och service. Vi utför garantireparationer på följande märken som auktoriserad partner.


Vi utför även reparationer och service på ett flertal andra märken. STIHL och VIKING nyheter. Ett nytt år och många spännande nyheter, inom bland annat batterimaskiner och motorsåg , för att nämna några. När marken fryser och vintern.


Hitta närmaste Partner-serviceverkstad med hjälp av vår användarvänliga kartbaserade sökfunktion. Cookie-filer hjälper oss att leverera en bättre upplevelse.

Genom att använda den här webbplatsen accepterar du vår användning av cookie-filer. Vi ser även till att era maskiner är i gott skick genom service och reparationer i egen verkstad. Vi reparerar och servar de flesta på marknaden förekommande märken. Vi har fasta priser på service. Husqvarnas produkter säljs av auktoriserade återförsäljare som är redo att ge dig expertråd och professionell service under hela produktens livslängd.


Våra öppettider på service. När du är kund hos oss har du även möjligheten att ta del av våra serviceerbjudande. Alla maskiner behöver någon gång service.


Detta är något vi tar på fullaste allvar. Därför låter vi våra servicetekniker kontinuerligt genomgå utbildningar . Gräsklippare, trimmers, häcksaxar och motorsågar är bara några få trädgårdsmaskiner som finns i BAUHAUS sortiment. Vad du än ska göra i trädgården är chan. Allt för att du skall få ut mesta möjliga av ditt köp.


En av Sveriges största Husqvarna-återförsäljare. Liljekvists har snabba leveranser, fri frakt och vi tål att jämföras. Stort utbud av Weber, Husqvarna, Kärcher, Gardena och Klippo. Vi är ett ungt företag, med medarbetare med lång erfarenhet av skog- och trädgårdsmaskiner.


Hos oss hittar du alltid bra erbjudanden, kvalitetsprodukter, riktigt bra service och engagerad personal.

Harry, som själv har mer än års erfarenhet inom sitt område, och hans personal hälsar er välkomna. Hitta en lokal auktoriserad McCulloch-återförsäljare. De kan utföra service på dina McCulloch-produkter och har originalreservdelar och tillbehör från McCulloch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg