tisdag 24 mars 2015

Kostnad för montering av dragkrok

Du har en bil utan dragkrok och behöver dra en släpvagn. Lösningen är en eftermonterad dragkrok , något som du kan beställa både från märkesverkstäderna eller från bildelskedjorna som har verkstäder. De flesta verkstäder vill enbart montera den draganordning som just de säljer och har kunskap om. Behöver du montera dragkrok på bilen?


En prisjämförelse gjord av verkstadsportalen autobutler. Vi kan utföra monteringen hemma hos dig eller på din arbetsplats så att du slipper lämna in bilen på verkstad.

Jag är även införstådd med att jag måste lämna in bilen på en ombes. Enligt Biltemas hemsida så blir det en kostnad för att vara exakt, 1. Min synpunkt, billigt haha. För själva inköpet alltså, huvudfrågan är pris för montering ! Allt från husvagn till flak är lätt att montera och dra med hjälp av dragkrokar.


Skulle det vara så att du behöver byta ut den så kan du hitta många reservdelar hos oss. Vi har även andra reservdelar i sortimentet som motordelar, olika typer av lampor samt bromssystem. Handla hos oss redan idag.


Garanterat Sveriges bästa Priser.

Priserna gäller dom flesta bilarna på marknaden. Boka montering av dragkrok online hos dragkrok. Montera dragkrok i Stockholm, Malmö och Halmstad. Högst kvalité lägst pris! Kan jag montera dragkroken själv.


Sommaren är över oss och oavsett om man ska montera en cykelhållare bak på bilen, drömmer om kampingsemester eller bara måste köra släpet till soptippen krävs en dragkrok på bilen. Eftermontering av fast dragkrok eller avtagbar dragkrok är inte direkt ett billigt . Dragkroken till Volvo Vmonteras osynligt av Dragkulan, till skillnad från ” originalkroken”. Vad kostar det att montera en löstagbar dragkrok.


Då menar jag krok inklusive verkstadskostnader. Kan tänka mig att det varierar mellan olika verkstäder, men tänkte mig mer ett svar i runda slängar. Bilen jag tänkt montera på nån gång framöver är en Galant GLSi -94. Hur snart den ska monteras beror . Pris för montering av dragkrok.


Sommaren är här, och för många bilägare betyder det aktiviteter där körning med släpvagn ingår. Hör du till de bilägare som älskar att campa eller bara vill kunna köra till soptippen med trädgårdsavfall, har du förmodligen redan en dragkrok på bilen. Om din bil inte redan har . Montering eller demontering av dragkrok !

Få gratis offerter från lokala kvalitetsverkstäder. Förklara vad som ska göras på din bil och få offerter - utan kostnad. En typgodkänd personbil . DRAGKROK TILL SVERIGES BÄSTA PRIS! Vårt mål är att alltid ha Sveriges bästa priser och att utföra ett så tryggt och kvalitativt jobb som möjligt när det gäller monteringen av din dragkrok eller dina biltillbehör. Våra montörer är mycket erfarna och utbildade så att du . Vi har verkstäder i Stockholm, Malmö och i Halmstad där vi utför professionell montering av dragkrok till samtliga bilmodeller.


Oavsett om du föredrar en avtagbar dragkrok , som är lätt att montera vid behov eller önskar en fast dragkrok för extra lastkapacitet, så hittar du den hos oss. Gemensamt för alla dragkrokar i vårt sortiment . Nu kan du montera dragkrok på din bil till väldigt förmånligt pris. Erbjudandet gäller personbil t. Ja det blir dyrt minsann, det lutar åt att min sambo får köpa en begagnad bil med dragkrok då han ändå ska ha en efter sommaren, en andra bil liksom.


Det är ju inte varje dag vi behöver drag, men vi får se! Motorvärmare vil jag dock ha . Syftet med förändringen är att förenkla för fordonsägare som monterar en dragkrok på sitt fordon, samt att det innebär lägre kostnader då man slipper .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg