torsdag 12 mars 2015

Vägghängd fläktkåpa

Brett sortiment av billiga vägghängda köksfläktar i många olika modeller och design. Med både externa och interna motor. Snabba fraktfria leveranser i hela landet. Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna.


Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök. En vägghängd köksfläkt med kolfilter tar bort matos i köket när du lagar mat.

En traditionell spiskåpa i ren design passar bra ihop med din övriga inredning. Här hittar du ett stort urval av vägghängda köksfläckar. Vare sig om du är mitt uppe i en stor köksrenovering eller bara vill förändra med små medel i köket, finns här garanterat en fläkt för dig.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Det gör att det är möjligt att få en mycket personlig fläkt om man väljer Miele PUR68W. Snygg design och lätt att rengöra.


Belysningen HighPower LED som ger . Du som söker en köksfläkt i unik design hittar alltid lösningen hos Fjäråskupan.

Besök vår webbplats redan idag. Cupol är en vägghängd köksfläkt i mjuk och minimalistisk design som passar bra i alla olika typer av kök. Pixel är en smidig och vägghängd köksfläkt med kolfilter och utan behov av ventilationsrör. Kontakta oss för mer information.


ILVEs spisar kompletteras med matchande vägghängd fläkt. Till Professional Plus Hi-Tech och Nostalgie samt Quadra passar fläkt AG perfekt och finns i samma storlekar som spisarna. Majestic och Majestic Techno spisar är lite djupare, och kombineras bäst med Majestic AM fläkten, som är anpassad till Majestics . Home Connect - Upptäck nya möjligheter, att styra din fläkt och skapa en enklare vardag.


Gäller bara i länderna där Home . Unna köket en riktigt bra ventilationslösning genom att köpa en vägghängd köksfläkt. Kanske vill du handla din köksfläkt från ett särskilt varumärke eller i en viss prisklass? Middagen ska vara en socal tillställning som inte störs av fläktens ljud.


Vertikal fläkt i rostfritt stål och svart glas. Med denna fläkt ser du enkelt ner i kastruller och pannor utan att den är i vägen. Invertermotor för hög kapacitet och låg ljudnivå.


Rikligt utrustad med bland annat touchkontroll, LED-belysning och filterindikator. Hitta din köksfläkt bland vårt stora utbud av köksfläktar fån välkända varumärken som Franke och Electrolux.

Köksfläkt för moderna kök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg