tisdag 31 mars 2015

Fläkt minimaster

Vi har snabba leveranser med telefonsupport. Instruktion för drift och skötsel. För att bibehålla den goda funktionen och en- ergispareffekten behövs viss skötsel av värme- återvinningsaggregatet. Minimaster och Minivent med värmeåtervinningsaggregat. STREAMLINE är vår designkåpa som ansluts direkt till värmeåtervinningsaggregat MiniMASTER eller till en separat frånluftsfläkt.


Kåpan levereras i vitt, svart eller rostfritt utförande och har en mycket låg bygghöjd.

Den dimbara LED-belysningen och forceringsspjället regleras via en membranpanel placerad på kåpans front. För mer information, besök vår hemsida! Då har det ett antal år på nacken, och det kanske börjar bli dags att titta på att byta ut det mot ett modernt och mer effektivt system. Radea kan hjälpa dig med projektering, installation och driftsättning. FTX-aggregat MiniMaster RDKS med lågenergifläktar för till- och frånluftsventilation med hög värmeåtervinning.


Alltomventilation för villaägare och företag som söker ventilationsprodukter och lösningar för inomhusmiljön. USV inomhusmiljö AB- alltomventilation har marknadens bästa sortiment- där FTX aggregat ingår samt kompletta byggsatser för villaägare. Fläktmotorer-takfläktar- reservdelar ingår.

Fläkt Woods MiniMaster RDKS för FTX med värmeåtervinning billigt på nätet. All ventilationsluft i bosta-. Ta bort den fläkt som stannat, enligt. MiniMASTER har effektiva filter och kan förses med elektrisk eftervärmare. Möjlighet finns även att komplettera med elektrisk förvärmare i kalla områden.


Sommartid motions- körs rotormotorn i MIniMASTER automatiskt var 48:e timme. Inte heller kan man dra nytta av att ACFens fläkt normalt sett varvar upp när den värmer efter som att den är avstängd och därmed går på lågvarv . Vi rekommenderar därför att inverstera i ett nytt FTX- aggregat (Frånluft, Tilluft med värmeväXling) samt en ny spiskåpa i de fall aggregatet är placerat ovanför er spis. Det vi rekommenderar är en MiniMASTER (RDKS) i kombi- nation med spiskåpa Streamline (CPTJ) från Fläkt Woods. Kontakta gärna oss så berättar vi mer! Reservdelar till ACF, Fläkt Woods.


Tillbehör till RDKG och RDKS, Fläkt Woods. Fläkt Wodds RDKS utbytesaggregat med nya Slimline kåpa vitlackerad. Utgått se ersättare bifogad länk!


Endast prisförfrågan du förbinder dig inte till . Värmeåtervinningsaggregat MiniMASTER (RDKS) ingår som en del i köks- eller grovköksplacerade system avsedda för bostäder och mindre lokaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg