fredag 20 mars 2015

Fjärrvärme kostnad per månad

Det är dyrt så dra inte på för mycket! Nov Hur mycket kostar detta för er som har hus? Jan Dyrt med fjärrvärme ? Feb Boendekostnad med fjärrvärme ? Jag har inte räknat på det, men jag tror att jag duschar för en femma per dag under vintern vilket känns lite väl surt, men jag gillar att duscha varmt och länge dessvärre.

Rimlig fjärrvärmeförbrukning ? Helsingborg och Ängelholm Småhus. Energi per månad ( av årstotal). Serviceavtal - Med ett serviceavtal får din fjärrvärmecentral regelbunden tillsyn och genomgång. Besöket genomförs oftast mellan oktober och mars.


För detta betalar du endast kronor per månad. Förklaringar och villkor.

Den fasta kostnaden fördelas över årets månader. Fjärrvärmefakturan kommer en gång i månaden. Vi fakturerar alltid verklig förbrukning, eftersom vi kan fjärravläsa din värmecentral. Det innebär att månadsbeloppet varierar en hel del under året. Baseras på uppmätta värden av din fjärrvärmemätare och återges i för din anläggning individuella effektsignatur som sänds ut till dig en gång per år.


Kostnaden för energi kommer att baseras på faktisk uppmätt energiförbrukning och kommer att faktureras en gång i månaden. Detta är vår Underhållsgaranti, endast 1kr per månad. Alternativet för dig som vill slippa den fasta kostnaden. Du slipper en fast kostnad och får ett lägre kWhpris på din förbrukning. Med hjälp av kalkylen nedan kan du räkna ut din ungefärliga fjärrvärmekostnad per år eller se vad du kan tjäna på att byta fjärrvärmeavtal (när du byter avtal behåller du Årsöversikt - månad för månad (priser i kr).


Feb Skillnaden mellan bergvärme och fjärrvärme ligger såklart i tekniken, men de är också beroende av olika kostnader ! Det kanske mest rättvisa sättet att jämföra t. Alltså skillnaden i kostnaden för samma mängd energi från olika källor. Vad betyder effektavgift? Effektavgiften beskriver hur stor del av systemet du utnyttjar när du behöver som mest energi, oftast är det de kallaste dagarna på året.

Effektgrundande månader är november till och med mars. Vinter (december, januari, februari). Alla priser är inklusive moms. Mätresultaten ska rapporteras till kunden en gång per månad ”. Fakturering och betalning.


Prislistan gäller tills . Betalning skall vara Rindi tillhanda senast på den i fakturan avgivna förfallodagen. Därefter utgår dröjsmålsränta enligt räntelagen samt de övriga kostnader som kan vara förenade med dröjsmålet, t. Enkelt, tryggt och klimatsmart – fjärrvärme är investeringen som lönar sig. Både för din ekonomi och vår gemensamma miljö.


Våra fjärrvärmekunder har de. Ni får en offert på kostnaden för anslutningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg