onsdag 18 mars 2015

Mikrofibermopp bäst i test

Det bästa är att torrmoppa upp damm och småpartiklar först och därefter våtmoppa med en lätt fuktad mikrofibertrasa. Våra produkter är ofta bäst i test så jag är inte så förvånad men naturligtvis väldigt glad för att just vår Smartmopp får uppmärksamhet eftersom vi har jobbat länge med den, säger Daniel Broman, marknadschef för Smart. Enligt Icakuriren är Smarts mikrofibermopp lätt att arbeta med och har ett bra skaft med . En dålig mopp föser runt smutsen och lägger den längs lister och i hörn och lämnar ett plaskblött golv som det tar lång tid för att torka.


Icakuriren har testat åtta viskosmoppar med remsor av disktrasor och en mikrofibermopp med sydda fingrar.

Mopparna kostar från till 1kronor. Teleskopskaft, dubbelsidig mopp. Det är en ren glädje att städa med mikromopp. SP prova tio fuktade moppar. Yorgo_: Kul att se att någon vet vad som är det bästa.


Håller med dig till fullo. Av de Smartson-testpiloter som svarat på deras utvärdering är det som skulle rekommendera produkten till en vän. Bäst-i- test hos KTA-Tator.

Bona Floor Cleaning System utklassade andra ledande städprodukter och tilldelades Bäst i Test i ett test nyligen genomfört av oberoende tredje . Kommentarer på Vad ska jag använda för SKURMOPP? För bästa hygieniska resultat bör man ha en mopp till varje rum, inte så fräscht att först moppa toaletten och sen köket med samma mopp. Nu har jag tröttnat på den gamla golvmoppen. Nån mirakelmopp som ni rek? Det ville vi, så vi lät Smartson genomföra ett test på produkten.


En testgrupp på testpiloter togs fram och. Många gånger är jag för lat för att ta fram mopp och fylla hink utan använder bara lite fuktat papper. Med Bona är det till och med lite roligt att. Helt klart ny favorit, så smidigt att bara dra.


Smart Microfiber System Svabbmopp Smart Microfiber Viskos. Mopp med microfiber för bästa rengöringsförmåga och justerbart teleskopskaft för bästa komfort. Fungerar på alla golvytor. Jämför priser och läs recensioner på Städutrustning.


Välkommen till PriceRunner! Proffsens bästa städtips!

Endast tre av de nio mopparna klarar jobbet. Rent hus gör mikrofibermoppen Smart, även utan såpa i skurhinken. Den tar bra upp småskräp och själva. Den principen utnyttjar iRobot Braava 390T, när den enkelt dammar av golvet med mikrofiber. Den högljudda dammsugarmotorn är ersatt av små tystgående precisionsmotorer, och de är så tysta att du lätt . Mopp eller golvmopp är ett städredskap som man rengör golv med.


Den består av en trasa, ca 15cm bre ofta med ludd på undersidan. Moppen fästs vid ett moppstativ, oftast med hjälp av kardborre, förr med metallbyglar. Moppstativet är i sin tur fäst vid ett skaft, vilket är de reglerbart i höj så att samma redskap kan . Mopphuvudet är designat med en led så att du lättare når in under möbler. Justerabart teleskopskaft för bästa komfort.


Moppdynan byter du enkelt med hjälp av tryckknappar. Tvättbar moppdyna (°C). Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats.


Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du dettaOk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg