tisdag 31 mars 2015

Sotare sundbyberg

Sotare - sotning, skorstensfejarmästare, brandskyddskontroll, sotning, ventilationsrengöring, skorstensbesiktning - företag, adresser, telefonnummer. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för sotare i Sundbyberg. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 4TKR. Det sitter endast män i styrelsen.


Solna Sundbybergs Sotningsdistrikt. Har ni frågor om brandskyddskontroll, kontakta oss.

Vi rekommenderar nedanstående sotare i Stockholms sotningsdistrikt. Vill du veta vem som är i topp 1? Vara lassagården Vara. SOLNA- SUNDBYBERG RENARE KANALER AB. Sotarn i Mark Dick Hållden AB.


Ursviksvägen 11 Sundbyberg. Skorstensfejarmästarnas Serviceaktiebolag. Styrmansgatan 1 Stockholm.

Upphandlingen gäller brandskyddskontroll och sotning i sju respektive fem av Storstockholms brandförsvars tio medlemskommuner. Det företag som tilldelats . Lidingö, Täby, Danderyd och. När det gäller sotning av eldstäder är det ännu viktigare att inte gå på några bluffar.


Vallentuna kommun har ett avtal med Börjessons sotning och ventilation och LG Andersson som ska utföra den lagstadgade rengöringen och kontrollen av eldstäder. Den som använt en egen sotare behöver alltså betala . Vem har skrivit stockholms svartvita bilder och n? Vilket är närmast från centrala Stockholm, . Anteckning: Gudrun på Peter Sotare. Påpekar det är lghter. Intressent: Ilmo Kekkinen.


Adress: Roll: KONTAKTPERSON. I ett suveränt läge på Fågelsången ligger denna fräscha och yteffektiva 1:a, som är ombyggd till en 2:a, högt upp i huset på en av Sundbybergs populäraste gator. Lägenheten har stora fönsterpartier och ett ljust, rymligt vardagsrum. Lokala facket för anställda inom Sundbybergs kommun.


Detta efter de brister som förekommit på boendet Ekbacken sedan Frösunda tog över i april. Vårt förtroende är förbrukat, säger äldrenämndens ordförande Maria Bohman Kreij (KD), till SVT Nyheter.

Studie: Förhöjd cancerrisk för sotare. Sundbyberg säger upp avtalet med vård- och omsorgsföretaget Frösunda. Stora tapp på Wall Street – handelskrig hotar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg