onsdag 11 mars 2015

Pellets bulk västerbotten

Bulkleverans: Bulkleverans. Hemleverans: Hemleverans. Lokalt familjeföretag som tillverkar, säljer och levererar pellets av hög kvalitet.


Det vanligaste alternativet är säckar om kilo men vi levererar också säckar om 6kilo samt löspellets ( bulk ) som sprutas genom en slang direkt in i kundens förråd. Vi är därför säkra på att du kommer att hitta ett leveranssätt som passar just dig!

Egentillverkad träpellets (mm) av högsta kvalitet. Priser inklusive leverans vid beställning av minst tre enheter. Undersökningar visar att du kan spara mer än procent av dina energiutgifter genom att byta ut din oljebrännare till en pelletsbrännare. Det är en ganska betydande besparing.


Vi levererar pellets i både storsäck á 600kg, 16kg säckar emballerade på ball samt bulk transporter. Med låg askhalt och ett högt energivärde ger pellets från Stenvalls Trä en riktigt bra uppvärmning. Stenvalls Trä har återförsäljare över hela landet, i Norr- och Västerbotten säljer vi pellets till företag och privatpersoner via .

Femett pellets tillverkar och säljer lokalt tillverkad träpellets. Vi har korta leveranstider och erbjuder god service. Välkommen till en ny värld av energieffektiv och smidig uppvärmningslösning! André skrev: Nja inte här i norrland iaf.


Jag kände att detta måste kollas upp! Pelletspriserna slår nya rekord. Jag skrev en post i Sol-forumet också men tänkta att det . Leverantör: Stenvalls Trä. XL-BYGG Kiruna en del av XL-BYGG Stenvalls AB. Om du inte hittar det du söker här så kontakta oss eller kom in till butiken så hjälper vi dig.


Kontakta butik för pris . Effektiva flaktransporter för transport av pellets , byggnadsplåt och isolering direkt till dig! Med våra flaktransporter transporterar vi pellets , foder, gödning, utsäde, plantor, industritransporter, samt byggvaror för bygghandeln, byggnadsplåt, isolering och ventilation till våra kunder. Kornlastning i ragvaldsträsk, Västerbotten.


Hitta värmepellets för uppvärmning av villa.

Köp pellets i småsäck, lösvikt i bulk eller storsäck och beställ online med hemleverans från Granngården. Nybörjarfråga: vad kostar en kWh när man eldar pellets ? Vi på Kaj Johanssons Åkeri transporterar foder, bränslepellets och andra torra bulkvaror. Vi transporterar även bränslepellets på uppdrag av Skelleftebränslen.


Referenser AB Västerbottens. Renfoder Standard finns som pellets. Tillverkat: Se följesedel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg