tisdag 17 mars 2015

Skänninge ventilation

Design by SoftLab Rising. SVAB - SKÄNNINGE VENTILATION AB. Byte rekommenderas i sam- band med . Kontaktuppgifter till Skänninge Ventilationsservice AB Skänninge , telefonnummer, adress, se information om företaget.


Bolaget skall bedriva installation och försäljning av ventilationssystem och byggnadsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Här saknas det en företagspresentation. Som företagskund på hitta. Se omdömen för Skänninge Ventilations Service.


Hitta och få information om ventilation i Skänninge och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Vi bor i ett radhus från 70-talet med mekanisk frånluft i form av en takfläkt vars hastighet styrs via spiskåpan (Thermex). Nu har takfläkten lagt av.


Den är av modell Skänninge typ 70 W. Vad skall vi ta oss till?

Byta köksfläkt, mekaniskt frånluftssytem till Alliance? Monterad i kåpa på taket, se bild 9. Elförsöjning via kabel som dragits ner genom vinden till ovansidan på spiskåpan (bild 2) och där ansluten till 230V uttag (bild 3) via en varvtalsregultator som styrs via reglage på spiskåpan (bild 4). Verksamhetsbeskrivning: Montage och service av ventilationsanläggningar.


Jag har nu plockat ut själva elpaketet, med elslingan, och det finns att få tag i helt nya, hos Skänninge Ventilation i Skänninge (nära Motala) och priset är ca 2. Företagsinformation: Org. Tillverkade ventilationsaggregat och luftvärmeaggregat för uppvärmning och ventilation i villor och lägenheter. Vi är specialister på bostadsventilation och utför installation, service, rengöring och reparation på alla typer av aggregat, fläktar och system för luftbehandling. En fungerande ventilation är viktigt för sunda och hälsosamma bostäder.


Vi kan även hjälpa dig med andra fabrikat om du bara har fabrikat samt modell till hands. Fläktmotorer kan du köpa här. Vi har reservdelar till de flesta aggregat t. Posts about SKÄNNINGE VENTILATION.


There are no stories available. Borgmästaregatan 2 Skänninge. Nordier Property Advisors.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg