fredag 15 maj 2015

Allaway pm 30

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Det självklara valet när man bygger nytt. Högklassiga Centralenheter i stål.


PM - och BA-serierna är de klassiska villamodellerna, som kompletteras av ett gäng andra modeller, t. Om rörsystemet är längre än så finns även PM som klarar meter rörlängd.

Allaway har centralenheter för alla behov. Båda modellerna har mycket låg ljudnivå och kan därför sitta centralt i huset. Förberedda för start i sugdosa,i sugslangens . Tyst, kompakt, stark och säker!


PM monteras på en väggställning, som fälls in i väggmaterialet, för helt. PM -modellerna monteras på en väggställning, som kan fällas in i väggen för helt osynlig rördragning. Kapslingsklassen är IPx vilket är godkänt för montering i våtrum . Endast aggregat, Utbytesaggregat för dig som har fast monteringsplatta med dolda in- och utgångar för rören passar CV- modellernas väggfäste.

PM har kapacitet för upp till meter rörlängd och räcker till för de flesta hus. Naturligtvis finns även adapterkit för . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. PM-serien passar bra i nybyggda hus med få biutrymmen.


Dammsugarpåsar — ALLAWAY. Skriv in din dammsugarmodell i sökrutan eller välj den i listan. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Suget är minst sagt otillräckligt. Frågan är nu hur illa det är?


Kan vi glömma att använda dammsugaren eller går det att reparera eventuellt läckage trots att rören ligger inbakade i väggarna? Självklart har vi reklamerat till husleverantören, men ännu inte fått något svar. Min dammsugarslang är igensatt, vad kan jag göra? Nybyggda hus har ofta ont om biutrymmen.


Lossa slangen och titta igenom den för att avgöra om den faktiskt är igensatt. Om så är fallet kan du ta ett långt föremål som en kvast och försiktigt trycka genom slangen. Detta kommer normalt att ta bort alla föremål som täpper till slangen. Kontakta tillverkaren om detta .

Size 55x55cm, capasity litres, hole diameter 45mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg