fredag 29 maj 2015

Vattenslang rusta

Expanderar från 5-meter när. Användningsområde: Utomhusbruk. Vattenslang Flexi m Svart. Type=ProductsSortBy=document-property. Bygg ditt eget bevattningssystem med slangar, kopplingar och spridare.


Samla ihop regnvattnet i en rejäl tunna så gör du dessutom en miljövinst.

Vi har så klart också slangvindor som trollar bort slangen när den inte används. Eller gör det ännu enklare, skippa det där med trasslig vattenslang som breder ut sig. Förra sommaren bytte jag ut min gamla fula vattenslang mot Rustas slang som heter Flexi. Den är tillverkad i polyester och latex och den expanderar från 5-meter när vattnet får tryck.


Jag har varit supernöjd med den här slangen, just för att den går att dra ut så långt och . Skiljer det något mellan en trädgårdsslang för kronor och en för drygt tusen? När SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut undersöker flexibiliteten och hur lätt slangarna veckar sig är det bara den riktigt billiga slangen från Rusta som sticker ut som klart sämre. Gardena Classic klarar sig .

För gängade vattenkranar GARENA Premium Krankoppling i kvalitetsmetall ger en säker anslutning mellan vattenslang och k. Men nu såg jag en annons från Rusta , den kortaste variant som blir 15m var bara 199kr. Det måste skilja dock i kvalitet, man brukar få det man betalar för. Köp trädgårdsslang hos CoolStuff. Du kan kjøpe vattenslang flexi hos Rusta. Re: Vilken vattenslang skall jag köpa?


Jag köpte meter slang på Rusta - funkar faktiskt riktigt uselt dåligt illa. Veckar sig hela tiden så man får springa tillbaka och räta ut. Totalt värdelös, alldeles för mjuk alltså.


Men spänn var ju billigt. This Pin was discovered by Anneli Andersson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Med slangvagnen håller du ordning på trädgårdsslangen och kan enkelt förflytta den. Teleskopskaftet gör att den tar minim. Upptäck erbjudanden från Rusta !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg