torsdag 21 maj 2015

Fotsalva bäst i test

LÄS MER: Test – fotfilarna för fräscha sommarfötter. Underbart väldoftande - av honung och citron - fotsalva med en konsistens som påminner om bivax. Går snabbt in i huden som omedelbart blir len, smidigare och återfuktad utan att . Dry Skin Repair, Exuviance 2. Rejuvenating Foot Care, Guinot 4. Cooling foot balm, Rituals 5.

En fet och dryg crème som fixar till torra fötter på ett kick. Doftar lite trist och kliniskt men gör underverk! Vi har betygsatt från till där = usel och = toppen.


Lovar: Gör fötterna sammetslena. Vi tycker: Har en ren, fräsch doft. Lämnar en lite oljig hinna och det tar ett tag innan den försvinner. Men då har man jättelena och fina fötter.


Stort test : Bästa krämen för lena fötter.

Att smörja, smörja och smörja – det är vad som gäller för att hålla fötterna mjuka och lena och slippa förhårdnader. Vi har testat åtta olika fotkrämer och utsett en vinnare. Billigast visar sig vara bäst ! Och fotvårdsterapeuten förklarar varför fotfilen är din . I snitt går du fyra varv runt jorden under din livstid. Inte konstigt att dina fötter behöver rejält med smörj. Vårt test delade panelen i två läger: de som vill ha en fet fotcrème som gör att foten känns nyinsmord även dagen efter och de som älskar när en crème gör fötterna mjuka utan klibbande crèmerester i strumpan – den lättare formulan, där den oljiga känslan uteblir.


Vilket du än föredrar så kommer du att hitta . Drömmer du om härligt mjuka fötter? Kolla in vårt test av fotkrämer och se vilken som passar dig bäst. Testet gjordes av de erfarna löparna Eva och Anderas Haverskog som bland annat har vunnit Kiruna extreme mountain marathon . Du vill ha: Välvårdade fötter med släta hälar. Du behöver: En närande kräm som håller fötterna mjuka och sprickfria. Får du lätt förhårdnader?


Smörj fötterna när de just är handdukstorkade så . En jämförelse av de åtta vanligaste fotvårdsprodukterna för att se vilken som ger bäst resultat. I jämförelsen finns Scholl, Compee Footmender, Footner.

Enligt regelverket skall man inte rekommendera kosmetiska produkter till personer som har besvär med hälsprickor då bäst produkter inte skall användas test skadad hud. Produkterna skiljer sig åt en hel del i många olika avseenden. Här är fotsalva fotcremen för just dina fötter.


Fotsalva bäst i test - Vilken fotkräm är bäst? Ja, snart är det ju dags att plocka fram de stackars vinterbleka, torra fötterna. Sveriges största tidning och sajt för unga kvinnor!


Att huden på fötter och hälar blir torr är vanligt. Då kan en mjukgörande och fuktighetsbevarande fotkräm vara skönt att smörja in fötterna med. Och kanske lite uppiggande örter eller en vårdande olja?


I samband med badet brukar jag fila extra noga, använda fotskrubb och sen smörja in fötterna ordentligt. Kanske att jag även sätter på strumpor efteråt och sover med dem på, så får jag extra mycket kärlek till fötterna. Och du vet väl att det är bäst att klippa tånaglarna. Fotkräm som vårdar dina fötter, återfuktar huden och gör dem mjukare.


Välj den typ som passar dina fötter bäst. Fotkrämer finns bland annat som lotion och olja. Förutom att göra fötterna mjukare kan fotkrämer reparera små sprickor och motverka fotsvamp.


Vissa krämer har kylande eller värmande egenskaper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg