onsdag 20 maj 2015

Färg till kamin

Värmebeständig och miljövänlig färg för kaminer och spisar. Finns även som sprayburk för enkel hantering. Reservation för skrivfel och prisändringar.


I vårt sortiment finns utvalda värmebeständiga senosprayer och färger på burk anpassade till din vedspis eller kamin. Mejla eller ring oss om du behöver råd.

Till vår kamin som har en yta på ca kvadrat gick det åt st sprayburkar, så det blir en bra besparing att beställa från NSP. Grundfärg får EJ användas, eftersom den inte tål höga temperaturer. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer.


På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Matt, värmebeständig färg som klarar upp till 6°C, något som gör den mycket väl lämpad för användning på exempelvis avgassystem, ljuddämpare, motordetaljer och kaminer. Nya packningar, nya eldfasta stenar och lite färg.


Det är allt som behövs för att fräscha upp braskaminen.

Måste man använda värmetålig färg ? Per och Monica Caspersson, Norrköping. Svar: Ur modesynpunkt är caffelatte-färgerna på väg ut och gråa toner (och omålad träpanel!) på väg in, men det är förstås en smaksak. Det är ju ni som ska bo i stugan och vilken ljus väggfärg ni än väljer kan den inte bli fel. Passar bra på rostfritt stål och tål upp till 8grader. Värmetålig Färg Nsp Senoterm Burk Med Pensel.


Den här produkten har utgått ur sortimentet. Visa alla produkter från NSP Visa alla produkter från Braskaminstillbehör . Har en vit kamin som jag vill bättra vitfärgen efter att den blivit lite gul. Vad är de för färg jag ska använda? Den färg som sitter idag är en vit gummiaktig färg som bubblar upp när kamin är varm, blir mjuk och blir hård igen när den blir kall.


Att måla väggen bakom en kamin kan göra stor skillnad! Det lyfter fram spisen som en möbel istället för att låta den stå ensam i ett hörn. En grågrön nyans blir perfekt emot valnöts golvet, ger en lugn och stilren känsla mot den svarta kaminen.


Det går att måla en öppen spis om man använder rätt färg. Här har isabelle mcallister målat sin spis svart.

Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Finns det något härligare än att sitta framför en varm kamin en ruggig höstkväll? Braskaminer ger en fantastisk mysfaktor samtidigt som de värmer upp ditt hem på ett effektivt sätt. Låt din kamin sprida ljus och värmeDet är inte alls så svårt som man kanske kan tro att . Kamin - och grillsprayfärg är en snabbtorkande, ultratuff värmebeständig färg designad för kaminer , grillar, motorer, element och andra metallföremål. Men det är inte bara att slänga in ved och tända på.


Fräscha upp din vedspis eller kamin så den blir som ny. Gammalt recept med bara naturliga råvaror. Räcker till ca strykningar. Förpackningsmått, x x cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg