tisdag 12 maj 2015

Laga ac kostnad

En AC som stått relativt stilla ett antal år, kompressorn och allt sånt funkar, men den kyler inte fullt ut. Enligt försäljare var antagligen packningar och sånt torkade och skulle förmodligen behöva bytas ut. Vad kan det kostnad , om man fyller på gas samtidigt? En fungerande AC (Air Condition) är ett måste i din bil, inte minst under de varmaste sommarmånaderna. Bilklimatet (värme, kyla och ventilation) är en viktig del av ditt billiv.


Vi var inte intresserade av bilen om inte AC :n funkade.

Gör det själv sats för trasig AC ! Trasigt AC , vad kan det kosta att laga ? Håll huvudet kallt och spara tusenlappar på AC-service - Autobutler. Den verkar okej, men enligt bilhandlaren har AC :n osäker funktion. Om man därmed utgår från att den är helt kass, vad kan det tänkas kosta att fixa den? Beror det på felet och sådär kanske?


Hitta närmsta Vianor- verkstad här och få servicen utförd redan idag! Jakten på låga utsläpp innebär att alla komponenter i en bil som förbrukar energi, också måste bli snålare.

AC -påfyllning hos Vianor. Nu verkar det som om tekniken tillfälligtvis sprungit utvecklarna ur händerna. I tillverkarnas strävan att få komponenter mer lättdrivna, och därigenom mindre energiförbrukande, har Vi Bilägare . Har du säkerställt att det verkligen är kompressorn som gett sig? Finns många komponenter i ett AC system som kan gå sönder (eller bara läcka lite, vilket räcker för att det ska sluta funka). Har din AC i bilen slutat fungera eller fått sämre effekt?


Ett AC system behöver service för att fungera effektivt. AC fungerar så kan en ac -service ge en ökad livslängd samt att du undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden. Om du bor i närheten av skåne så kan jag ge dig ett bra pris på felsökning samt reparation.


Ja en AC borde hålla mer än år men tack vare salt så korrodrar kondensorn sönder om man inte är noga med att tvätta bilen ofta i fronten på vintern. Uppkörning: Inlägg: 305: Blev medlefre jan . Prisförslaget som vi fått för att laga det är 12. Jag höll på att trilla av stolen när jag hörde priset så jag kommer inte ihåg om det var kompressorn, kondensatorn eller något annat på K som har spruckit. Men är det här ett rimligt pris för att laga en trasig AC ? Jag får inte ut kall luft från ACn, har på autoklimat och alla inställningar är fabrikåterställda, alltså klimatinställningarna. Nu till problemet, när jag väl vrider på ratt tempen till LO, alltså minsta temperatur, så går autoklimaten igång.


Men jag får aldrig ut kall luft, och fläktarna går på . Auktoriserad bilverkstad för AC.

Hör du missljud när du slår på din AC ? Kommer det inte riktigt kall luft när du sätter din AC på max kyla? Med regelbunden service slipper . LÄS MER: Så hittar du rätt GPS för dig. Ett av de vanligaste problemen på dieselbilar.


Ventilerna blir dåliga och försämras så mycket att vätskan inte sprutas in på rätt sätt. Eftersom de är elektriskt kodade så måste samtliga bytas ut när en går sönder. Min AC kompressor har dött i min Toyota Yaris. Vad kommer detta att kosta att fixa? Ska man köpa en begagnad kompressor eller kan man köpa en ny?


Och hur funkar det här med . Därför är det viktigt att. För maskinskador som påverkar bilens avgasrening är det under vissa förutsättningar lagstadgat att tillverkaren ska betala för att laga felet utan kostnad för ägaren. Frekventa fel: Kyl- och värmesystem – Ac -kompressor. Detta kan innebära att den blir förstörd och måste bytas ut.


Vi arbetar med kylanläggningar i fordon ( AC ). Servar och reparerar även transportkyla. Fylla på AC själv har aldrig varit enklare. Vi har produkter som alla kan använda.


Fyll din ac till rabatterade priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg