fredag 15 maj 2015

Öppna spisar inspiration

Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Etanol - Metalfire - CITY (2). För dig som söker unika och exklusiva braskaminer,.


Vi formar svenska drömrum. Vår specialitet är produktion av måttbeställda spisar. Se även våra unika braskaminer .

Här hittar du inspirerande bilder på öppen- spis uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. Letar du efter en antik kakelugn, modern öppen spis eller någon annan eldstad? Vi har Sveriges varmaste sortimentet: öppna spisar , eldstäder, braskaminer. Inspiration Insatts Öppen Spis.


Ritningar Platsmurade Spisar. Behöver du personlig hjälp? Vi på Mariebergs finns här . Mer om frimurade öppna spisar.

Vill du bygga en frimurad öppen spis med en insats som grund? Hos Eldabutiken Stockholm hjälper vi dig oavsett önskemål på form och funktion - från inspiration , till installerad drömspis. Varmt välkommen att kontakta oss, så diskuterar vi hur vi kan utforma en frimurad spis som passar just . Höj mysighetsfaktorn med en kamin!


Här får du tips, råd och inspiration inför kaminköpet, och även tips på vilken kamin som kan väljas. MURAD ÖPPEN SPIS ELLER BRASKAMIN? Låt vårt bildgalleri med exempel på utförda installationer inspirera dig.


Här i galleriet kan du se bilder på nybyggnationer och installationer av eldstäder och skorstensarbeten som vi utfört och förhoppningsvis få inspiration och idéer. Klicka på miniatyrerna för större bild. Här får ni de tips på de snyggaste öppna spisarna på marknaden just nu och de är dessutom bortom billiga ! Bara på Inredningsvis blogg. Eldstaden ska vara en varm och skön värmekälla i din bostad i många år framöver.


Därför är det viktigt att fundera p. Gör hemmet behagligt i alla årstider, vi tar fram en öppen spis som matchar ert hem i Halmsta Ängelholm eller Båstad. Kontakta oss för en offert idag. Den öppna murade spisen har i dag på många ställen blivit avlöst av en murad eldstad med glasluckor för att uppnå större värmeeffekt. En öppen spis eller en murad eldstad håller värmen otroligt bra eftersom tegel upptar värmen och långsamt avger . Designa din öppna spis eller braskamin med en av våra spiskassetter, braskassetter eller kamininsatser.


Hitta din favorit här eller besök närmaste återförsäljare.

Att uppgradera den öppna spisen med en spiskassett eller braskassett är ett klokt beslut. Värmen sprids i rummet istället för att sugas upp genom skorstenen. Med den nya, effektiva förbränningstekniken i Contura iräcker veden längre och sotbildning minimeras så att elden alltid syns tydligt genom stora, rena glas.


Vår spiskassett gör verkligen skillnad för värmen, så numera eldar vi nästan dagligen. Till vår funkisspis blev det mycket bra med det stora glaset och den diskreta ramen. Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning.


Många tror att den suttit där alltid. Passar de flesta öppna spisar. Med stolthet kan vi berätta att vi på Pretty Home är en av dom få i Sverige som säljer och installerar spisar från den franska spistillverkaren Focus. Vi gör alltfrån konstruktionsritningar till installation och driftsättning.


Focus grundare Dominique Imbert har designat och skapat nytänkande spismodeller sedan . Shoppa Öppna spisar hos Ellos till bra priser. Njut av en brasa med levade eld utan rök. Handla enkelt online hos ellos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg