tisdag 19 maj 2015

Erikshjälpen bollnäs

Här gör din handling skillnad. Här har vi ett särskilt hjärta för Lettlands landsbyg kvinnofängelset i Riga och för Litauen. Det bästa är att sortimentet växlar från dag till dag.


Skolluncher och stöd till kvinnofängelse i Lettland. Välkommen att fynda och skänka, både av dina saker och din tid.

Vi tar emot: Kläder (hela och rena), skor och textilier Möbler, tavlor, prylar och leksaker Hem . Sveriges största söktjänst för öppettider. Status, offentliga värden, adress mm för ERIKSHJÄLPEN SECOND HAND I BOLLNÄS. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Visa fler bolag på denna adress.


Lars-Erik Pherzon var leksakshandlare. Men han hade en stark längtan att få hjälpa utsatta människor.

Så han sålde butiken, blev arbetslös och fick då. Se BILDER - och läs recensioner av ERIKSHJäLPEN SECOND HAND BOLLNäS och andra secondhand-butiker! Vi hjälper till med bistånd i bland annat Lettland med familjer, barnhem och kvinnofängelset. Vill man lämna in varor till oss går det bra att göra det på måndag . Prenumerera på detta sökresultat. Stipendiaterna är genom sitt ledarskap och engagemang med och ger liv åt barns drömmar.


Genom att återanvända kläder, möbler och saker som annars skulle ha kastats minskar vi mängden avfall och den enorma energianvändningen som det innebär att nyproducera. Vi spar också råvara – en viktig del i att hushålla med jordens resurser. Många varor produceras, köps . Det beror på att kommunstyrelsens arbetsutskott föreslår en kraftig minskning av det. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Fynda secondhand bland massor av kläder, möbler, prylar och husgeråd! Försälj- ning av kläder, möbler, heminredning m. Tar även emot varor för bistånd. Under de senaste åren har han varit ett välkänt och uppskattat ansikte för alla kunder som besökt butiken. Familjen växte med tiden och det var stort .

Bollnäs biståndscenters secondhandbutik. Psykisk ohälsa smittar inte – det är Sophias budskap. Och då tänker jag framför allt på de så kallade ”glömda barnen” som växer upp i missbrukarhem, för vi har dem i våra verksamheter.


Vi skulle behöva veta mer om deras verklighet för att kunna bemöta dem på rätt sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg