torsdag 7 maj 2015

Vvs ingenjör distans

Här finns utbildningar som matchar Vvs - ingenjör. Hitta din utbildning på AllaStudier. Hos oss på Utbildningscentrum finns två studiegrupper som läser VVS-. Ingenjör på distans från Campus.


Studenterna sitter hos oss och lyssnar till föreläsningar som ges från olika ställen i landet, . Denna utbildning passar dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med teknik.

Det är en stor brist på VVS-ingenjörer på grund av den ökande nybyggnationen av bostäder och andra fastigheter samtidigt som många av de gamla fastigheterna . En tredje del av studietiden består av lärande i arbete, LIA (= praktik), som du gör ute på olika företag inom VVS-branschen. Som konstruktör designar du energieffektiva . Kontor, bostäder , offentliga lokaler – i princip allt som byggs idag kräver kvalificerade VVS- ingenjörer som kan utforma energieffektiva VVS- kyl- och luftsystem. Den 2-åriga utbildningen med två LIA-perioder (lärande i arbete) är kostnadsfri och CSN-berättigad. En yrkesroll som efterfrågas i flera branscher. VVS - och energiingenjör.


Förutom en projektledarroll finns det också möjligheter att jobba . Utbildningen leder till ett brett yrke med många valmöjligheter och karriärvägar.

STI -Stockholms Tekniska Institut. Här är VVS-utbildningen för dig. En riktigt bra skola som jag varmt kan rekommendera till alla. Personalen är riktigt duktiga och de har erfarenheten och kompetensen som lyfter utbildningen något oerhört. Läs utbildningen TEIS, Tillämpad elektronik för inbyggda system på distans.


Du är med och skapar en god inomhusmiljö med hänsyn till både människor och miljö. Du ansvarar för planering, projektering och installation av system för värme, ventilation och sanitet. Du kan också välja att jobba som . Bli professionell arbetsledare inom mark och anläggning och förena teknik med ledarskap.


Mark och anläggningsbranschen är i stort behov av personal med rätt kompetens. Efter utbildningen blir du eftertraktad inom anläggningsbranschen och har rätt färdigheter för att driva och ansvara över projekt samt . Förutom de toppar på efterfrågan av arbetskraft som är kopplade till nyproduktion av bostäder och anläggningar så finns . Som VVS-konstruktör jobbar du bland annat med att leda och utföra installationsprojekt utifrån tekniska, ekonomiska och miljömässiga aspekter. VVS- konstruktör- utbildningen är framtagen i nära samarbete med arbetslivet, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg