fredag 29 maj 2015

Infravärmare med fjärrkontroll

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Termostatstyr Fjärrkontroll, IP3 värmeåtergivning, sandfärgat aluminiumchassi.


Låg driftskostna hög effektivitet. Material i aluminium, underhållsfri.

Senaste IR teknologin av karbonrör. Stilren terrassvärmare som du smidigt monterar i taket på din balkong eller i ute. Infravärmare värmer som solens. Men ska du stå eller sitta nära sprider det värme tillräckligt bra, även om det inte är lika effektivt som en infravärmare som fäst på vägg eller parasoll.


Du reglerar värmaren enkelt med en fjärrkontroll som kan programmeras för att användas till flera bor till exempel om du köper fler. Snygg och bra infravärme för uppvärmning av altan, uteplats och uteservering. Styr infravärmen enkelt med fjärrkontroll.


Opranic infravärme har en infravärmeteknologi som värmer som solens strålar utan att skada naturen.

Opranic Pro modellerna är byggda med en stomme av dubbla lager aluminium, detta tillsammans med IPXcertifieringen gör att de klarar de mest krävande väderförhållanden Den passar perfekt till balk. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Opranic Eco serien är skyddad för väta (IP34) och kan monteras utomhus ( balkonger, terrasser, m.m.) för året runt bruk. Elektrisk terrasvärmare - infraröd - hängande - KABA -. Terrassvärmare, infraröd Bahamas. Värmer stora ytor och kan användas både inomhus och utomhus.


Modern infravärmare med den senaste tekniken och professionell värme. Fri frakt och öppet köp i dagar hos StayHome. Veito Blade S infravärmare. IR-X tekniken ger ett djupt glödande sken som optimalt värmer människor och föremål. Samma fjärrkontroll fungerar till alla så köper man fler än en så får man reservfjärrkontroller :-) Värmen är skön och behaglig och jag behöver sällan dra på max på någon för.


Värmen regleras med en fjärrkontroll och samtliga produkter har skydd mot överhettning och är IPskyddade. UFO Black Line är den senaste infravärmaren från UFO med Carbon Black teknologi. Terassvärmare FAQ - Läs om bästa praxis och tips om installation och användning av terassvärmare för privat och kommersiell användning. Mer än av energin omvandlas till strålningsvärme. Unik infraröd teknik med en mjuk, behaglig värme.


Fjärrstyrd med värmenivåer eller termostatstyr se nedan. Lätt monteras på väggen eller i taket på vilken plats som helst inomhus eller .

Opranic Lava är byggd i dubbla lager aluminium och klarar krävande väderförhållanden. Kan monteras horisontellt på vägg eller i tak. Baksidan uppnår inte mer än grader vilket gör den lämpad för bruk även i inomhus miljöer. Du har som vanligt fri frakt.


En infravärmare gör sommarkvällarna varma och behagliga. Njut av terrassen hela sommaren, även när temperaturen inte är optimal. Den patenterade infravärme tekniken värmer objekt direkt utan att värma upp luften i miljön vilket undviker energislöseri samt behåller luftfuktigheten vid inomhus bruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg