fredag 22 maj 2015

Eliq energimätare

ELIQ Online visualiserar energiförbrukningen i realtid i en användarvänlig webbportal för datorer och mobila enheter. I ELIQ Online–systemet ingår ELIQ Energihubb som används för att kommunicera energidata till en webbserver men som också visualiserar energiförbrukningen genom att lysa i en färgskala från ljusblått . Syftet med den uppkopplade, svenskutvecklade elmätaren ELIQ är att hjälpa dig att sänka elräkningen. Vi tar reda på hur den fungerar.


Här hittar du information om hur du. Eliq Energy Online består av en sändare (2) och en energihubb.

Installation Denna guide hjälper dig att installera Eliq Energy Online. Minska dina elkostnader med Eliq energisparprodukter! Med energimätare från Eliq kan du hålla koll på din energiförbrukning.


De två elmätarna med högst betyg är Eliq och elbolaget Eon:s elmätare 100koll. Båda dessa elmätare vänder sig i första hand till privatpersoner, men elmätaren 100koll finns bara tillgänglig för dem som är kunder hos Eon. Tre elmätare har fått betyg det är Efergy, Esmart och PowerConcern, där Esmart . Snabbfakta: ELIQ visualiserar den totala elförbrukningen i ditt hem.


ELIQ ger dig kunskap om vad i ditt hem som slukar energi så att du kan ta kontroll över din elförbrukning och därmed sänka din elräkning.

ELIQ består av en användarvänlig pekskärm som kommunicerar trådlöst med en . Full koll på elförbrukningen. Där läser den All aktivitet skickas direkt till ditt ELIQ - konto. Har skaffat en ELIQ energimätare.


Den loggar mätarvärdena från elmätaren till en fil på enheten. Man kan ansluta displayen via USB till en dator för att läs. Den kräver att du sätter på tre strömtransformatorer på inkommande fasledare (inte åverkan) och den verkar enligt användarrecensioner ha problem med reaktiv effekt. Den här filmen visar hur du installerar energidisplayen ELIQ. Vi erbjuder två modeller av energimätare för olika typer av behov, här nedan listar jag var det olika energimätare kan hjälpa dig med.


Har du så mycket elkoll som du önskar? Sändaren läser av elmätaren i realtid och skickar informationen till pekskärmen. Eliq Energidisplay är marknadens smartaste energidisplay, en pekskärm . Se hur elförbrukningen rusar när du slår på vattenkokaren.


Vill uppleva hur ELIQ Energimätare fungerar? Kartongen innehåller allt som behövs för att komma igång: Sändare, batteri till sändaren, dubbelhäftande tejp (två st, varav en är monterad på sändaren från fabrik), monteringsmall för sändaren, pekskärm inkl. Månadsavgiften kommer att debiteras på din elfaktura.


Visar produkter inom kategorin Energimätare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg