torsdag 14 maj 2015

Ivt frånluft

Våra frånluftsvärmepumpar återvinner värmen som redan finns i ditt hus, och som annars hade ventilerats ut. På så sätt kan de både producera värme och varmvatten till en mycket låg kostnad. Det här är en metod som helt enkelt tar tillvara på den varma luft som redan finns i huset och som annars skulle ha ventilerats ut.


Med frånluftsvärme får du ett både ekonomiskt och miljövänligt system, helt enligt återvinningsprincipen, som både ger dig värme och tappvarmvatten. Installationen är dessutom enkel.

Det här är en typ av värmepump som tar tillvara den varma luft som redan finns i huset och som annars skulle ha ventilerats ut. Finns en meny som heter nåt i liknelse med tillskottstimers värme, och i manualen finns inget om vad det betyder. Min gissning är gradminuter, och inställningen var 12 nu är det ändrat till 2i tron att det tar 2gradminuter innan tillskottet slår till. Dock blir jag osäker om jag har tänkt rätt här, kan det vara.


Frånluftsvärmepumpen tar energi från inneluften innan luften fortsätter ut, du får både ventilation och en effektiv värmepump i samma enhet. Har du en gammal värmepump som behöver bytas ut? Välkommen till AB Storå Rör.

Din lokala installatör av alla typer av värmepumpar i Örebro län med omnejd. Byte av Frånluft Värmepump Ivt 4till? De har bl a jämfört energiförbrukningen beroende på val av ventilation. FTX så fantastiskt som många säger eller har den ett oförtjänt gott rykte? Jag går rakt på sak här och presenterar resultatet av beräkningen för vårt hus.


Ventilation är nått som alla fastigheter behöver. I en byggnad behöver man växla inneluften mot uteluft för att: Inte få fuktproblem i byggnaden. IVT PremiumLine A-serien,. Hålla nere koncentrationen föroreningar som avges av människor – koldioxid och dålig lukt. Avtappning varmvattenberedare.


Anslutning ute- och rumsgivare. Tillåten avvikelse från nominellt flöde: ±. Här är en kort sammanfattning av våra försäkringar för privatpersoner samt juridiska personer som till exempel bostadsrättsföreningar, . Värmepumparna hämtar energin från jor berg, sjö, grundvatten, industriprocesser eller frånluft. Sänk dina värmekostnader idag! Vi är väletablerade som ett .

Det ska rengöras varannan månad och bytas ut varje år. Upplever du dåligt med värme och varmvatten, kan det bero på att överhettningsskyddet löst ut. Ring oss gärna för rådgivning eller kostnadsfri offert! Vi har installatörer över hela landet.


Snabb leverans och Fri Frakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg