fredag 8 maj 2015

Luftkonditionering husvagn

AC till husvagn eller husbil. En luftkonditionering till husbilen eller husvagnen är ofta en viktig investering och därav erbjuder vi endast klimatanläggningar i absolut högsta kvalitet . Då vi så smått börjat fundera på ett nytt husvagnsbyte och Europaresorna ser ut att öka igen så har jag tittat lite på denna lösning. Monteras på golvet och väger ca.


På så vis får man ner vikten från taket och sparar ca.

Takmonterad ultrakompakt luftkonditionering - marknadens minsta - speciellt anpassad för husvagn och husbil. Genom att montera två enheter kan man uppnå olika klimatzoner i fordonet. Njut av behaglig temperatur hela semestern till rätt pris! Har du börjat fundera på vad du skulle vilja utrusta ditt mobila boende med för tillbehör till nästa år? Den takmonterade fjärrkontrollstyrda enheten är . Som nämnts ovan kan det även ge en viss avkastning.


Installationen av ett luftkonditioneringssystem är enkelt, du sätter enheten på fordonets tak, där vi redan har ett takfönster.

Och om du inte vill förlora det inkommande ljuset från . Husbilar och husvagnar är konstruerade med begränsat utrymme, vissa är större och andra är mindre. De allra flesta husbilar brukar vara kompakta med mindre utrymmen och sämre isolering. Detta kan resultera i att fordonet drabbas hårt under de varma . KAMPANJPRIS LUFTKONDITIONERING.


MINNS DEN VARMA SOMMAREN! Erbjudandet gäller att ACn är monterad innan den mars. Vi erbjuder rabatt på montering av en Dometic takmonterad AC.


Fjärrkontroll, tre utblåsventiler, slangar Komplett enligt bild. Nu kan även den som äger en mindre husbil eller husvagn , eller kanske en inredd skåpbil, njuta av ett behagligt inomhusklimat även under heta sommardagar! Med luftkonditionering i husvagnen eller husbilen, får du en lyckad semester. Med värme kan du dessutom förlänga säsongen i din husvagn eller husbil.


Det blir ofta väldigt varmt i husvagnar och husbilar, när hela familjen trängs på en liten yta. Luftkondtionering för behaglig semester. Matförvaring: kylskåp husvagn och kylskåp husbil för fritidfordon från Dometic, Thetfor Waeco, Webasto och många andra tillverkare.

I sortimentet hittar du även ett stort utval kylboxar. Klimat: vi erbjuder tak- och golvmonterad luftkonditionering och ac från tillverkare som Truma, Dometic, Teleco och Ebercool. Truma Aventa Comfort är stjärnan bland tak-klimatanläggningar.


Information som kommer underlätta det för dig när du skall välja AC och vad som passar dig bäst. De flesta campare vet hur snabbt deras fordon värms upp, till och med när solen inte är så intensiv. I sydliga regioner kan det bli odrägligt att stanna kvar inne.


Att fly från, eller stå ut med hettan, är inga avkopplande alternativ under de bästa dagarna på året. WAECO är den enda tillverkaren . På vår nya köpt begagnad husvagn , har vi en takmonterad luftkonditionering , där glasfiber omslag inte ser bra ut. Man kan se glasskivan från under jor och det inte ser bra ut.


Vi beslutade att det skulle fräschas upp, och som nästan ny igen. Först började vi prova några olika polerprodukter, tvättmedel, men det .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg