fredag 29 maj 2015

Söderlinds vedspisar norrtälje

Vi säljer och monterar kaminer och skorstenar av de flesta på marknaden förekommande märken. Vi ombesörjer bygganmälan vid nyinstallation av ny skorsten samt sotarmästarens besiktning efter . Söderlinds , eldabutiken. BolagsforPrivat aktiebolag.


Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 2miljoner. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, m. Sveriges största söktjänst för öppettider.


Ja, registrerad för F-skatt. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.

Roslagsspisen tillverkades på den tiden mitt i Norrtälje , på Baldersgatan, men flyttade sedan till Långgarn. Mitt jobb bestod i att driva verkstaden för ihopsättning av kassetterna. Jag kommer ihåg att som mest skickade vi kassetter på en dag! Idag finns butiken i nybyggda lokaler och ingår i Elda butikskedja där ytterligare butiker är anslutna.


Brinner även du för inredning och design? Drömmer du också om en värmande brasa att mysa omkring när höstmörkret faller på. I vår stora moderna butik och utställning vid norra infarten (bredvid Byggmax) finns det många olika modeller -från det enkla och . Vi tackar söderlinds vedspisar för uppdraget och roslagsbil för monteringsplatsen. Kaminer och braskaminer i Stockholm.


Vi har ett stort antal återförsäljare av kaminer i Stockholmsområdet, vi är säkra på att du kommer hitta en nära dig. Gäller ej redan nersatta varor. Välkommen till AKEBAs Englessondagar! Storstensvägen (bredvid Byggmax).


Stängt lördagar mellan juni- 20 . Ringstad Bygghandel AB, Norrköping, Basturum, Belysning, Dörrar, Elektriska aggregat, Paneler, Tillbehör, Vedeldade aggregat.

Roslagsjärn med Färg AB, Norrtälje , Belysning, Dörrar, Elektriska aggregat, Vedeldade aggregat. Räfsnäs Såg AB, GRÄDDÖ, Dörrar. I Eldabutiken kan du se runt ett 70-tal olika modeller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg