måndag 4 maj 2015

Vatten rengöring

En ny metod att städa har under en tid provats på två förskolor i Karlskoga och en skola i Degerfors. Gunnel Dahl som städar på Myrans förskola har på försök använt så kallat rent vatten i stället för kemikalier i tre månader och hon är nöjd med resultatet. Energikonsumtion vid vattenbaserad rengöring.


Avledning av förorenat vatten - en dold kostnad? Vattenbaserad rengöring använder stora .

Framtidens rengöring finner du i städkonceptet UltraH2O by OrboTech. Nu kan du städa mer effektivt än förut och välja bort onödiga rengöringsmedel, kemikalier och gifter. Med hjälp av det ultrarena vattnet städar du inte bara renare , du hjälper också till att bidra till en hållbar miljö. Modeller, kvällströtta, megatorrisar och festivalbesökare har en vän gemensamt – rengöring i form av micellärt vatten. Men vad är micellärvatten egentligen?


Och vilken variant är bäst? Vi har testat åtta micellära vatten och guidar till allt du behöver veta om produkten som vi älskar att älska.

Låt självtorka under minuter innan du torkar av dem ordentligt. Upprepa proceduren flera gånger om det behövs. Rengör ugnen med bikarbonat.


Blanda en smet av bikarbonat och hett vatten. Missfärgningar i toalettkröken uppstår ganskan lätt. Lös det genom att hälla i en skvätt ättika, låt stå en liten . Fasadtvätt med ultrarent vatten är ett skonsamt sätt att rengöra fasader, billig fasadtvätt, effektiv fasadtvätt, specialrengöring fasadtvätt. Fönsterputs och fasadtvätt med ultrarent vatten -tekniken! Under dom senaste åren har man börjat tvätta fönster och rengöra fasader med en ny metod sk.


Petra började experimentera hemma på sin kammare. Det visade sig snart att det avjoniserade vattnet kunde rengöra trä från alger och andra beläggningar. Vattnets droppar är extremt små och ytspänningen hög. Det gör att dropparna krossar smutsen som löser upp sig. Experimenten fortsatte och Petra tillförde ytterligare . Går du i tankarna hur du skall göra en rengöring på bästa sätt?


Tänker du på miljön men vill inte tulla på kvalitén?

Kontakta oss Aremo rengör på bästa sätt. Under de senaste åren har man börjat tvätta fönster och rengöra fasader med en ny metod. Denna metod görs med “ultrarent vatten ” eller vatten som . Ta bort kalkavlagringar i vatten - och kaffekokaren. Fyll därefter kannan med rent vatten och kör igenom systemet tre gånger.


Samma teknik kan användas till ångstrykjärn. Har strykytan på järnet blivit svart och missfärgad kan du rengöra. Köp vattenrengörings tabletter online hos Active Outfit. Vi garanterar bra pris, personlig service och snabb leverans.


Ett enkelt sätt att rengöra mikrovågsugnen. Ingrodda matrester är puts väck. Det enda som behövs är citron och vatten. Smeta ut pastan på alla ugnens insidor, det kommer att bli brunt när du smetar ut det.


Gör en mix av en tesked flytande diskmedel och en tesked ättika i en halv liter ljummet vatten. Använd en svamp eller trasa och torka väggar och persienner, och tvätta sedan rent med vatten. Vill du hålla järnet fräscht ska du alltid tömma den efter användning och följa bruksanvisningen för rengöring.


I allmänhet bör du rengöra vattenbehållaren varje dag med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel, och därefter skölja noggrant med rent vatten och låta den torka skyddad från direkt solljus. Varje månad bör du inspektera vattenbehållaren för att identifiera eventuella skador eller slitage. Behållaren bör bytas ut om . Koka upp vatten och trasan med lite diskmedel.


Spraya och torka nerifrån och upp för att undvika rinnmärken. Kalkig och smutsig diskhon. Att tänka på vid rengöring. Använd ljummet vatten , handdiskmedel och mjuk svamp eller trasa när du rengör kyl och frys. Torka ordentligt torrt efteråt så undviker du isbildning.


Glöm inte att rengöra i hålet (se bild nedan!) Frosta av kyl- och frys regelbundet. Då blir temperaturen jämnare och livslängden ökar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg