måndag 3 oktober 2016

Modulex skorstenar

Har du en kamin på max kW med en skorstensanslutning på maximalt 1mm på ovansidan? Ska skorstenen gå rakt upp genom huset, utan krökar? Och vara minst meter lång?


Ger meter färdig skorsten för toppmontage, kompletteras med extra längdmoduler efter behov och det oisolerat anslutningsrör kan kapas efter önskad längd –enkelt, snabbt och lätt! Kompletteras med huvpaket för taktäckning som ger en . Marknadens säkraste skorsten.

En mycket stabil stålskorsten med en mängd olika moduler. Inget montage blir omöjligt här vad gäller sidodragningar, bakanslutningar, etc. Här har vi inte sparat på krutet vad gäller material. Säkerhet, stabilitet och kvalitet är viktigt i . Leveranskontroll och produkt- identifiering.


Notera eventuella avvikelser på fraktsedeln och anmäl omgående. Modulex Premium ger dig möjlighet till en skräddarsydd installation, in i minsta detalj anpassad till dina krav, ditt rum och din eldstad. NSP har tillverkat skorstenar i . Varje enskild detalj kännetecknas av .

Resultatet blir en skorsten som ger perfekt funktion och högsta säkerhet – samtidigt. Vi rekommenderar bara CE-märkta och beprövade modulskorstenar som uppfyller svenska myndighetskrav. Vi installerar Modulex från Nordiska skorstensprodukter. Skorstenssystemet i metall som gör det möjligt!


Ring oss redan idag och boka tid! Du får en neutral bedömning av vilken . Vi kan nu erbjuda ett komplett skorstenspaket för den som vill installera sin skorsten själv. Ett grundpaket på meter komplett skorsten inkl. Status, varumärken, offentliga värden.


En eldstad är alltid i behov av en väl fungerande skorsten. Alla brandgaser behöver transporteras bort på ett säkert sätt och du behöver kunna lita på att. Om du ska installera en ny kamin så finns det färdiga lösningar där man bygger ihop en skorsten med hjälp av moduler. Modulex - 3m, affischskyltar, akrylskyltar, alpo, alugraf, aluminiumskyltar, american express, automatisk stämpel, banderoll - företag, adresser, telefonnummer. Näldens Värmeindustri AB, NVI.


Har köpt ett kaminpaket från Bauhaus, bestående av en kamin (Asgård 3), skorsten (Safepipe, eller Modulex som den egentligen verkar heta) och ett takstospaket. Montering kunde man inte få från Bauhaus, och frågan är nu om man vågar sig på detta själv. Slätex, böjbart skorstensrör, torrdrift, reparation.


Ovalex, böjbart skorstensrör, torrdrift, reparation.

Cromaflex, böjbart skorstensrör, torrdrift, våtdift, reparation. Ekonomi, böjbart skorstensrör, torrdrift. Superflex, böjbart skorstensrör, torrdrift, reparation . Den mest viktiga men ofta osynliga delen i ett eldningssystem är skorstenen.


Vi säljer schaktfria skorstenar av märkena Kavani, Modulex och NVI som finns med olika isoleringsnivåer för bästa skydd mot skadliga rökgaser och brandrisk. Beroende på fabrikatet är minsta avstånd till brännbart .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg