torsdag 23 juli 2015

Redmos rör

Vi installerar, reparerar, renovering, bygger om berg- och jordvärme, luft- och vatten värmepumpar i villor och fastigheter med vattenburna värmesystem. Vi utför nyinstallation, service och reparation av vatten, avlopp och värmesystem i villor och fastigheter. Vi är auktoriserade återförsäljare av Thermia Värmepumpar.


Bolaget skall bedriva försäljning och installation av VVS samt därmed förenlig verksamhet. Kontakta oss om du har frågor om VVS och badrumsrenovering.

Visa fler bolag på denna adress. Redmos Rör AB är verksam inom Rörentreprenör, VVS i Karlskrona. Totalansvar värmepumpinstallationer! Genom åren har vi installerat över 6värmepumpar i Karlskrona och Ronneby med gott resultat och därför kan du lita på att du får den bästa värmepumpen från marknadens ledande aktörer anpassat specifikt för ditt och husets behov. Vi arbetar med främst Thermia . Kategori: Installatör-Återförsäljare.


ALLT INOM VVS OCH VÄRME Vi är ett Auktoriserat VVS-företag som i Karlskrona med omnejd utför ny-installationer, reparationer och service av värme , vatten och av.

Biz så använder vi cookies för att förbättra och förenkla din användning av sidan. Genom att använda sidan så godkänner du att vi sparar cookies på din dator. Box: Address : Silvervägen 20. Certifikat Referenser Omdömen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar.


Hittar du inte det du söker? Andra leverantörer i samma bransch. Mer info från Creditsafe. Komplett företagsrapport kr 14-. Beställ företagsrapport.


Vårt affärsområde är nyproduktion, ROT reparation, ombyggnad och tillbyggnad samt service av installationerna för värme, vatten och avlopp i villor, fastigheter och industrilokaler. Våra åtaganden är både stora och små, förutom traditionellt rörarbete är vi sedan länge specialiserade på energibesparande installationer med . Men man förbättrade lönsamheten i relativa termer. Nacetekst: Värme- och sanitetsarbeten. Yelp permet un moyen facile et amusant pour trouver, recommander et discuter des endroits, que vous aimez ou pas à Karlskrona et ses alentours.


Yelp es una forma fácil y divertida de explorar, descubrir y compartir lo mejor (y lo no tan bueno) de Karlskrona y más allá.

Ta kontakt med oss för en gratis offert! O Yelp é uma maneira divertida e fácil de encontrar, recomendar e falar sobre o que é bom (e não tão bom assim) em Karlskrona e proximidades. Kortbetalning och direkt leverans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg