onsdag 24 maj 2017

Axialfläkt

Axialfläkt med väggplatta blåsriktning V. Avsedda för kylmediekylare och kondensorer. Beröringsskydd på utloppssidan. Hög kvalité till bra priser. Systemet med magnetiska lager använder.

För användning vid höga omgivningstemperaturer upp till 70°C. Universell för periodvis och kontinuerlig drift i elektroniska apparater samt inom värme-, ventilations- och sanitetsindustrin. TORNUM axialfläktar används i första hand som sugande fläktar på kontinuerliga torkar, men kan även användas som luftningsläktar på TORNUMs luftningsfickor LT. Farnell elementSverige. Kompakt axialfläkt i aluminium med kullager som ger lång livslängd.


CE,UL,CCC och RoHS godkänd. Beställ idag, leverans imorgon! Tekniken runt luftbehandling kräver en mängd special- kunskaper där Fläkt Woods inte enbart är specialister utan också en av de erkända ledarna.

Fläkt Woods omfattande erfarenheter om konstruktion och tillämpningar sträcker sig så långt som år bakåt, hela tiden som en av världens största tillverkare av fläktar och . För snabbare och effektivare yttorkning av golv, väggar och tak. Many translated example sentences containing axialfläkt – English-Swedish dictionary and search engine for English translations. LPMA-fläkten finns i två utföranden: LPMA-för väggmontage.


HLL Hyreslandslaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner. Vi är den lokala maskinuthyraren som värdesätter det personliga mötet, tydlighet och att ge service i all lägen. Vi arbetar med tydlig prissättning och vår målsättning är att du. Vi har tillverkat, monterat och levererat en axialfläkt inkl. Invändig diameter var meter och.


JMV är en helinkapslad axialfläkt som erbjuder hö energieffektivitet. Varje rotorblad tillverkas av pressgjuten aluminium och undersöks med realtidsröntgen för säkerställa rotorbladets kvalitet. Rotorbladen balanseras med stor precision för att minimera vibrationer. Tekniska data, se även tryckfallskurva.


Material: Fläkthuset är tillverkat av glasfiberförstärkt polyamid PA fläktvingen av ABS plast. Reservdelar: Fläkten byts komplett. Korta fakta PME-1: Väggfläkt.

Våtlack eller pulverlack. De finns också med ATEX godkännanden och i . Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, smart elektronik och aerodynamik har banat väg för det framgångsrika fläkt- och motorsortimentet. Kunderna finns bland annat inom ventilation, kyla, . Fläkt LPMB är lämplig för komfortventilation och industrianlägg- ningar. Fläktarna finns för väggmontage och för kanalanslutning. Fläktmotorerna är placerade direkt i luftströmmen.


Därför är tem- peraturen hos den transporterade luften begränsad till °C. Luften får inte innehålla aggressiva eller . Akrons axialfläkt PFV för vägg- eller modul- montage, där flera fläktar monteras parallellt, är avsedd för miljöer där utökat korrosions- skydd krävs. PFV har en integrerad kvadratisk montageram med infästningspunkter i hörnen och är avsedd för fläkthjul av mindre diameter.


För större storlekar på fläkthjul rekommenderas. Akrons tvåstegs axialfläkt AK med kontrarote- rande hjul, passar i de flesta industriapplikatio- ner. AKD kan monteras mot kanalsystem med samma diameter eller, med hjälp av adapter, mot annan diameter. Alternativt kan AKD monteras mot vägg, då lämpligen tillsammans med kvadra- tisk montageram ( tillbehör).


Moltissimi esempi di frasi con axialfläkt – Dizionario italiano-svedese e motore di ricerca per milioni di traduzioni in italiano.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg