onsdag 24 maj 2017

Liten avfuktare tvättstuga

På en liten yta blir fuktigheten väldigt koncentrerad och det uppstår ofta kondens på fönster och ytterväggar. Det enda som trivs med hög luftfuktighet är mögel. Mögel växer bra vid konstant fuktighet över och den sprider sina sporer i luften, till människors förtvivlan.


En luftavfuktare ger dig bättre inomhusklimat, bättre . Woods MDRär en liten och kompakt luftavfuktare med bärhandtag som gör den lätt att placera vart du vill. Den gör sig allra bäst i badrum eller i tvättstugan där den torkar dina blöta handdukar e.

NetOnNet har luftavfuktare som hjälper dig hålla fukten borta. I källare, husgrunder och tvättstugor blir luften. Sep För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare.


En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren torr och huset hälsosamt. Det finns ett jättestort utbud av avfuktare och det är . Tvättstugan ligger i markplan är väldigt liten ca 4-kvm. Vi har torktumlare men känner att vi.


Avfuktare tvättstuga posts Jan Avfuktare till liten tvättstuga (torka tvätt ) posts Jan Bästa luftavfuktare till tvättstugan ? Olika luftavfuktare är anpassade för olika typer av utrymmen, läs mer om respektive produkt för att hitta rätt.

TRYGGHETSVAKTEN KOMPLETT 0. Trygghetsvakten Krypgrund 5. Termisk avfuktare för krypgrunder och torpargrunder - kvm elle. Förbättrar inomhusklimatet, ser till att kläder i tvättstugan torkar snabbare samt gör fuktiga källare behagligare! Avfuktare förbättrar klimatet i hemmet och gör att tvätten torkar fortare.


Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta. Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Nov De testade luftavfuktarna är alla så kallade kondensavfuktare och de är effektivast i uppvärmda utrymmen som källare, tvättstuga och badrum. Luftavfuktarna har ingått i ett tidigare test där Energimyndigheten jämförde luftavfuktare. Jämför priser på luftavfuktare.


Välkommen till PriceRunner! Luftavfuktare från Wilfa med ett smart luftflöde och solida hjul vilket gör den enkel att flytta runt vid behov. KCC Avfuktare 16AJ 16lit. Liten , smidig och effektiv - perfekt för tvättstugan där den torkar tvätten snabbt och.


Vanliga frågor och svar vad gäller Woods avfuktare. Visste du att en avfuktare är som en liten värmepump? Torka Tvätt , Ja, Ja, Ja.


Aug Jag har en väldigt liten tvättstuga (x meter) och behöver nån bra lösning för att torka tvätten lite mer effektivt. Kondenstumlaren funkar dåligt eftersom rummet är litet och TV-rummet ligger rakt utanför så dörren måste vara stängd större delen av dan.

Alternativet är en liten billig avfuktare , men vad . Woods WDDär en liten och smidig sorptionsavfuktare med hög kapacitet. Perfekt avfuktare för kalla källare, husvagnen, tvättstugan eller badrum. Passar bäst i utrymmen under graders temperatur, men kan också med fördel användas i mindre utrymmen som tvättstuga och toalett samt badrum där det ibland blir rejält fuktigt, bara IP-zonerna beaktas.


Dessa avfuktare rekommenderas inte i utrymmen som krypgrun vind etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg