måndag 22 maj 2017

Stallströ kutterspån

Välkommen till YesBox, vi är sveriges ledande leverantör av dammfritt stallströ av bästa kvalitet. På HästNet hittar du alla Strö och spån och alla leverantörer av Strö och spån. RS Mustang erbjuder stallströ i form av torv, kutterspån , torvmix, pappersströ ( dammfritt), halmpellets, kutterspånpellets, och krossad halmpellets. Stallströ , kutterspån eller stallspån. Köper du eller fler, blir priset.


VIDA stallströ är gjord utav kutterspån - endast svensk råvara av god kvalité, främst från gran.

Ströt är helt fritt från kemiska tillsatser och impregnerat virke. Det är också dammrensat, en fördel för hästar med luftvägsproblem. Vårt strö är därför mycket uppskattat bland hästägare men används också med fördel inom annan . Vid hyvling av sågverkens torkade trävaror produceras kutterspån. Hos VIDA kan du enkelt köpa stallströ på pall av högsta kvalitet.


Svenska råvaror, helt fritt från kemiska tillsatser och impregnerat virke. Högklassigt kutterspån från svensk skogsråvara. Dammrensat och helt fritt från kemiska tillsatser.

Kutterspån används med fördel som stallströ i stallboxar. Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Vi lagerför stallströ produkter såsom torvströ, kutterspån , spånpellets, halmhack, halmpellets och halmkross för alla djurslag. Minsta beställningsbara kvantitet är pallar med balar per pall.


Spånet har en bra uppsugningsförmåga och håller stallboxen fräsch med en härlig doft. I ett examensarbete från SLU har studenterna visat att hackad halm är billigast att strö med om man jämför med spånpellets och kutterspån. Men ammoniakhalten i halmboxarna översteg det tillåtna gränsvärdet. Handla stallströ med trygg leverans i hela Sverige. Med bara några klick får ni ert stallströ levererat till er.


Vi erbjuder er ett ovanligt stort sortiment med stallströ. Vår torvmix innehåller torv och kutterspån. Torven i denna stallströ -mix gör att den multnar 3-gånger snabbare i din kompost än rent kutterspån , vilket ger dig en mer effektiv energianvändning.


Holmebos torv är en ren naturprodukt som består av djupgrävd blocktorv från egen produktion. I vår hyvel bildas det högkvalitativt kutterspån som bl. Inga kemiska tillsatser och helt fritt från impregnerat virke. Dock har jag kallstall och kommer snart gå över till spån eftersom.


Torv har många bra egenskaper som inget annat strömedel har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg