torsdag 25 maj 2017

Hur mycket kostar en lägenhet i new york

En genomsnittlig lägenhet går på miljoner dollar, motsvarande 2miljoner kronor, skriver CNBC. Ingen har skrivit något än, starta diskussionen. Läs om hur Ifrågasätt använder cookies.


Särskilt små lägenheter är högvilt när efterfrågan trumfar utbudet med råge. Min lägenhet jag har nu är värd ca 1.

Vad för typ av lägenhet kan jag få i New - york området? Manhattan eftersom det är härligt område, samt då jag har en del flörtar där från diverse dejtsidor. Jag har tänkt mig en 1a eller 2a. Orsaken är hög efterfrågan och lågt utbud.


En anonym köpare har betalat drygt 1miljoner dollar för ett penthouse i den högsta skyskrapan på Manhattan. Man kan ju älta sitt PK-mantra om fördomsfrihet hur mycket man vill, men i slutändan känns det lite avigt att vara den enda vita människan så långt . Där finns utförliga beskrivningar, bilder, kartor och – något som är mycket hjälpfullt – lägenheterna och dess ägare recenseras av tidigare hyresgäster. Det ger en kvalitetsstämpel och ökad trygghet inför beslutet.

Det går att få trevliga bostadsrätter i områden som Murray Hill, Gramercy och. New Yorks dyraste lägenhet har sålts. Yorkville för under en halv miljon dollar – men de är få, säger mäklaren Katalin. Hon har exem- pelvis en etta på 28:e gatan till salu för. Om dollarn fortsätter att stiga eller sjunka beror på allt från Greklands skuldkris och svensk inflation, till hur den amerikanska arbetslösheten utvecklas.


Att spekulera i valutarörelser är bland det. Letar du efter en ny lägenhet eller hus att köpa? Se lyxiga större och mindre lägenheter , våningar och hus till salu där du bor. Inte behöver du köpa Conversedojjor till barnbarnet på outleten vid Ground Zero eftersom de vanliga butikerna är hur billiga som helst i USA.


Ett par Converse som kostar 7kr i Sverige kostar ungefär 2kr i vanliga affärer här - detta gällde såväl förra sommaren som nu. Hur mycket pengar tror ni man skulle behöva ha med sig för tre manader ? Supersköna sängar, trevlig och hjälpsam personal och mycket god frukost (ej buffé utan man beställer från en meny). Många hyr dock ut systematiskt, ibland som ägare till massor av lägenheter vilket då räknas som illegal hotellverksamhet.


För att vara på den säkra sidan, kan du hyra lägenhetsboende via. Själva bytet kostar inget. Däremot betalar man en årlig avgift för .

Jag valde att göra en liten fallstudie i hur mycket en bostad kostar för en normal person i dessa städer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg